Μάθε ποιός αναλαμβάνει προσωρινά την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του ΑΝΤ1!

Στην… μετά Χούκλη εποχή περνά από σήμερα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1! Η γνωστή δημοσιογράφος δεν βρίσκεται πλέον στην παρουσίαση των ειδήσεων του καναλιού του Αμαρουσίου, μετά την γνωστοποίηση και επιβεβαίωση της άφιξης Χατζηνικολάου στο τιμόνι τους.

Ηδη,πριν από λίγο είδε το φως της δημοσιότητας και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού που αφορά στην έλευση του ισχυρού άνδρα των Media στον ΑΝΤ1.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει δράση στις 30 Ιανουαρίου και όπως καταλαβαίνεις μέχρι τότε θα υπάρξει μία μεταβατική περίοδος για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Από σήμερα ,λοιπόν, και για περίπου είκοσι μέρες, το βάρος του κεντρικού δελτίου του καναλιού, αναλαμβάνουν να σηκώσουν η Μαρία Σαράφογλου και η Ρίτσα Μπιζόγλη.

Εννοείται δε, πως στις 30 του μήνα η πρεμιέρα του Νίκου Χατζηνικολάου θα γίνει μέσα από ένα εντελώς ανανεωμένο σκηνικό ειδήσεων, μιας και οι Αντεννικοί αποφάσισαν να αλλάξουν τα πάντα, προκειμένου και να τιμήσουν τον δημοσιογράφο, αλλά και να κάνουν όσο πιο έντονο γίνεται και το γεγονός ότι οι ειδήσεις στον ΑΝΤ1 γυρίζουν σελίδα και ξεκινούν να γράφουν μία νέα εποχή.


Read More

And More