Μάθε ποιος θα μαγειρεύει φέτος στην κουζίνα της “Ελένης”!

Τόνοι μελάνης χύθηκαν αυτό το καλοκαίρι για το ποιος θα είναι ο επόμενος μάγειρας στην κουζίνα της Ελένης Μενεγάκη ή μάλλον για να ακριβολογώ στην κουζίνα της “Ελένης” του Alpha. Βλέπετε, μετά τον Βασίλη Καλλίδη το χάος, μετά τον Βασίλη Καλλίδη το τίποτα!

Ετσι, μία ανάσα πριν την πρεμιέρα ο μάγειρας βρέθηκε και με δόξα και τιμή στέφθηκε συνεργάτης της “βασίλισσας” της Κάντζας, η οποία ως γνωστόν έχει πάθος με την κουζίνα και το καλό φαγητό.

And the winner is Γιώργος Τσούλης. Μάλιστα, ο νέος και ωραίος Γιώργος δεν θα είναι και το μοναδικό νέο πρόσωπο στην εκπομπή. Στη παρέα της “Ελένης” εντάσσεται και η επίσης νέα και ωραία Κωνσταντίνα Κομμάτα, την οποία πρωτογνωρίσαμε πέρσι μέσα από τους “Συμμαθητές”.

Ακολουθεί το επίσημο δελτίο Τύπου του καναλιού:

“…Μια ξεχωριστή ημέρα! Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στα σπίτια μας μέσα από την οθόνη του Alpha, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στη μία το μεσημέρι.

Δίπλα στην Ελένη, οι νέοι της συνεργάτες -η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Τσούλης στη μαγειρική-, αλλά και σταθεροί τηλεοπτικοί της φίλοι: ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Τάσος Τεργιάκης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Γιώργος Λιανός.
Η «Ελένη» μπαίνει σε ένα ανανεωμένο σκηνικό, με πρωτότυπες στήλες, θέματα διαχρονικά αγαπημένα και συναντήσεις με πρόσωπα που ξεχωρίζουν. Η μαγειρική, το γέλιο, οι σχέσεις, ο προβληματισμός, η ομορφιά, το παιδί, το σινεμά – όλα μπερδεύονται γλυκά, όπως συμβαίνει σε κάθε ελληνική οικογένεια.
Η Ελένη Μενεγάκη γίνεται και πάλι κομμάτι της παρέας μας με την αλήθεια και την αμεσότητά της. Γλυκά, ζεστά, αυθόρμητα. Το πιο οικείο πρόσωπο της τηλεόρασης επιστρέφει…”
Αρχισυνταξία: Ελένη Γελαλή

Read More

And More