Μάθε τι ψώνισε η Εμινέ Ερντογάν στην Αθήνα!

Μάθε τι ψώνισε η Εμινέ Ερντογάν στην Αθήνα! | tlife.gr

Ωρα 16.27 Η κ. Εrdogan φθάνει στο εμπορικό κέντρο Golden Hall των βορείων προαστίων.

Ωρα 16.35 Εδώ η κ.Ερντογάν με την συνοδεία της στον ισόγειο του Golden Hall

Η Εμινέ Ερντογάν δοκίμασε σοκολατάκια από ζαχαροπλαστείο Πλατής, κέρασε και τους συνεργάτες της και μετά πήγε σε κατάστημα με είδη σπιτιού. Εκεί της τράβηξαν την προσοχή ψησταριές για μπάρμπεκιου.

Η επόμενη στάση της ήταν σε κατάστημα με είδη ταξιδιού όπου εκεί περιεργάστηκε με προσοχή βαλίτσες.

ΩΡΑ 16.58 Τελικά η κ.Ερντογάν αγόρασε μία παιδική βαλίτσα. Όπως βλέπετε στη φωτογραφία την κρατάει ο συνεργάτης της

Ώρα 17.05 Η βόλτα στα καταστήματα του εμπορικού κέντρους συνεχίζεται για τη σύζυγο του πρωθυπουργού της Τουρκίας με επίσκεψη στo κατάστημα με Nine West και στο κατάστημα Βάρδας!

Ώρα 17.20 Η κ.Έρντογάν βρίσκεται στο κατάστημα Χάρις Καζάκος, δοκιμάζει παπούτσια. Tελικά αγόρασε δύο ζευγάρια παπούτσια και έφυγε απο το μαγαζί φορώντας αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία.

Μετά τη βόλτα της η κ.Ερντογάν έφυγε από την έξοδο κινδύνου με προορισμό το ξενοδοχείο Χίλτον.

H σύζυγος του πρωθυπουργού της Τουρκίας Tayyip Erdogan, Εmine, από το πρωί ακολουθεί το δικό της πρόγραμμα ανεξάρτητα από αυτό του συζύγου της.

Έτσι νωρίτερα η Erdogan επισκέφθηκε το μουσείο κοσμημάτων Λαλαούνη. Μετά επισκέφθηκε το Μουσείο Μπενάκη, γευμάτισε με την κα Παπανδρέου και επισκέφτηκαν το Λύκειο Ελληνίδων. Στην είσοδο του Μουσείου την υποδέχθηκαν η σύζυγος του πρωθυπουργού κ. Αντα Παπανδρέου και οι κυρίες Ιωάννα και Αικατερίνη Λαλαούνη.

Η επίσκεψη σε αυτό το Μουσείο ήταν επιλογή της Εrdogan, καθώς είχε εντυπωσιαστεί όταν κάποιος φίλος, όπως είπε, της είχε χαρίσει ένα κόσμημα του Λαλαούνη, μαζί με τον κατάλογο των έργων του.

Σε λίγο η Εrdogan θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Golden Hall των βορείων προαστίων. Το TLIFE είναι εκεί και θα σας ενημερώνει!

Ρεπορτάζ: Καλλιόπη Γεωργοπούλου

READ more