Μάθημα ανθρωπιάς από τον Νίνο!

Ο Νίνο δέχτηκε με μεγάλη του χαρά να τραγουδήσει αφιλοκερδώς στο Δημοτικό Στάδιο Αγρινίου προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για τον 22χρονο Πέτρο Ζαφείρη.

Ο Πέτρος είναι παράλυτος από την μέση και κάτω. Στην εφηβεία του έκανε την απερισκεψία να οδηγήσει, χωρίς να έχει κάνει μαθήματα, μία μηχανή από την οποία κι έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά την σπονδυλική του στήλη. Από τότε είναι καθηλωμένος σε ένα αναπηρικό κοριτσάκι.

Η πολύτεκνη οικογένειά του, ζήτησε βοήθεια από τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κώστα Καραγκούνη και εκείνος έσπευσε να επικοινωνήσει με πολλούς καλλιτέχνες ώστενα μαζευτούν χρήματα για την δαπανηρή επέμβαση που θα κάνει ο Πέτρος για να μπορέσει να ξαναπερπατήσει.

” Όσο ζω και νιώθω δυνατός θα βοηθάω όσο μπορώ μέσα από τη μουσική μου. Τηρώ τα λόγια αγάπης της θρησκείας μας και του ίδιου του Ιησού Χριστού”, δήλωσε ο Νίνο στην Espresso”. Την προσπάθεια για την συγκέντρωση των χρημάων στηρίζουν και οι ποδοσφαιρικές ομάδες ΑΕΚ και Παναιτωλικός, οι οποίες θα παίξουν ένα φιλικό αγώνα πριν την συναυλία.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164