Μάθιου Πέρι: Το αντίο του τηλεοπτικού «Τζόι» στον «Τσάντλερ» – «Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα, είσαι επιτέλους ελεύθερος»

Δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, ο Ματ ΛεΜπλανκ ή όπως ήταν γνωστός στα «Φιλαράκια», «Τζόι Τριμπιάνι» έκανε μια ανάρτηση για να αποχαιρετήσει τον καλό του φίλο και συνάδελφο και στα social media.

Ο γνωστός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στις 28/10 σε ηλικία 54 ετών όταν βρέθηκε νεκρός μέσα στο τζακούζι του σπιτιού του, ενώ τα αίτια του θανάτου του ερευνώνται μέχρι και σήμερα.

Ο Ματ ΛεΜπλανκ το απόγευμα της Τρίτης 14/11 προχώρησε σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες τους σε σκηνές τους στη σειρά «Τα Φιλαράκια».

Στη λεζάντα της ανάρτησης ο Ματ ΛεΜπλανκ έγραψε: «Μάθιου, με βαριά καρδιά λέω αντίο. Οι στιγμές που περάσαμε μαζί είναι ειλικρινά ανάμεσα στις αγαπημένες στιγμές της ζωής μου. Ήταν τιμή μου να μοιραστώ τη σκηνή μαζί σου και να σε αποκαλώ φίλο μου. Πάντα θα χαμογελάω, όταν σε σκέφτομαι και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ποτέ. Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα αδερφέ, είσαι επιτέλους ελεύθερος. Πολλή αγάπη. Και υποθέτω ότι κρατάς τα 20 δολάρια που μου χρωστάς».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matt LeBlanc (@mleblanc)

Read More

And More