Ματίνα Νικολάου: Η τηλεθέαση, το ενδεχόμενο να μετακινηθεί το “Καλό Μεσημεράκι” στο Mega και το δώρο που πήρε στον γιο της

Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, η Ματίνα Νικολάου ή αλλιώς «Βάνια» από το «Καλό Μεσημεράκι» μίλησε στο «Ευτυχείτε» για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά, τα νούμερα τηλεθέασης και το δώρο που ζήτησε ο γιος της από τον Άγιο Βασίλη.

«Δεν μου έχουν πει ότι είμαι γούρι, αλλά μακάρι να είμαι. Ο Νίκος είναι γούρι από μόνος του, δεν έχει ανάγκη από άλλο γούρι. Ο συνδυασμός και όλο αυτό που έχει συμβεί στην εκπομπή, όχι μόνο με τους δυο μας, αλλά και με όλη την ομάδα, είναι πετυχημένο» δήλωσε.

Όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης, είπε: «Υπάρχει μία ασφάλεια ότι όλα πάνε καλά, αλλά δεν είναι ότι ξυπνάω για να τα δω. Σαφώς τα ακούω και χαίρομαι που πάει καλά η εκπομπή. Μέχρι εκεί» και απέκλεισε το ενδεχόμενο η εκπομπή να μετακινηθεί στο Mega, επισημαίνοντας πως δεν έχει διαβάσει κάτι τέτοιο.

Ακόμα, η Ματίνα Νικολάου μίλησε για τις φετινές γιορτές: «Φέτος τις γιορτές θα είμαστε σπίτι με φαγητάκι, με τους δικούς μας ανθρώπους και με την ελπίδα να περάσει όλο αυτό γρήγορα. Ο μικρός ζήτησε ένα skate από τον Άγιο Βασίλη».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι θα είναι εκείνη που θα κάνει… ποδαρικό στο Καλό Μεσημεράκι για το 2021, στις 4 Ιανουαρίου.

Read More

And More