Ματθίλδη Μαγγίρα: Η συγκλονιστική διαμαρτυρία της κόρης της Λήδας με αφορμή τη δολοφονία Floyd! VIDEO

Η πανέμορφη κόρη της της Ματθίλδης Μαγγίρα Λήδα, ζει πλέον με τον Αμερικανό μπαμπά της Άλεξ Φόστερ στην Αμερική. Η ταλαντούχα ηθοποιός λατρεύει την κόρη της η οποία μεγάλωσε μαζί της εδώ στην Ελλάδα μετά τον χωρισμό της και όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου η Ματθίλδη, έχει υποστεί μπούλινγκ στο σχολείο.

Η Λήδα, πλέον, ζει μόνιμα στην Αμερική με τον μπαμπά της. Σου λείπει;«Πάρα πολύ. Φυσικά και μου λείπει! Είναι δύσκολο για μένα, αλλά εντάξει, έφυγε για να κυνηγήσει εκεί τα όνειρά της. Είναι καλύτερα για εκείνη, νομίζω»Δεν θα μπορούσε να μείνει στην Ελλάδα;«Η Λήδα είναι ιδιαίτερη περίπτωση, γιατί είναι μισή Αμερικανίδα και μισή Ελληνίδα. Της έλειπε ο πατέρας της πολύ, κι από την άλλη, υπέστη αρκετό bullying στο σχολείο της.»Εξ’ αιτίας του χρώματός της;«Όχι, όχι. Απλά, οι καθηγητές πρέπει να περνούν όλοι από ψυχοθεραπεία. Δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι για δάσκαλοι. Δεν μπορείς να βγάζεις όλα σου τα κόμπλεξ και τα απωθημένα επάνω στα παιδιά και να τα κάνεις να μισούν μία επιστήμη, ένα μάθημα, μία κατεύθυνση.»

Η Λήδα με τον μπαμπά της Άλεξ Φόστερ

Σήμερα η Λήδα η οποία όπως θα ακούσεις έχει μια εκπληκτική φωνή κάνει τη δική της διαμαρτυρία, για όλα όσα συμβαίνουν στους μαύρους συναθρώπους μας, με αφορμή τη δολοφονία του George Floyd!
Δες το βίντεο

Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΛΗΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!!! ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

Read More

And More