Ματθίλδη Μαγγίρα: Σπάνια έξοδος με την 12χρονη Λήδα στο θέατρο! Φωτογραφίες

Η κόρη της μεγάλωσε, έγινε μια μικρή κυρία και τώρα συνοδεύει την διάσημη μητέρα της σε επίσημες εξόδους. Ο λόγος για την 12χρονη πια Λήδα, την κόρη της Ματθίλδης Μαγγίρα που είναι η καλύτερη συντροφιά για την διάσημη μαμά της. Και αυτήν τη φορά οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στο Patheon για την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Victor – Victoria!

Η γνωστή ηθοποιός και σχεδιάστρια μιλά πάντα με μεγάλο ενθουσιασμό και αγάπη για την μικρή της που είναι η αδυναμία της. Η Λήδα (η Λυδία) γεννήθηκε το 2003, ενώ λίγο πριν έρθει στον κόσμο η μητέρα της παντρεύτηκε τον Αμερικανό μουσικό μπαμπά της Άλεξ Φόστερ. Το ζευγάρι, όμως, το 2011, χώρισε αλλά κράτησαν φιλικές σχέσεις για χάρη της κόρης τους. Από τότε η Λήδα μεγαλώνει με την μαμά της και οι δυο τους είναι οι καλύτερες φίλες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο “ΟΚ!” η Ματθίλδη είχε μιλήσει για την κόρη της, αλλά και για το bullying που δέχτηκε στο σχολείο, λόγω του χρώματός τους.

“Όταν μία μέρα γύρισε και μου είπε πως την φώναξαν “μαύρη” της απάντησα “καταρχάς αυτός που σου το είπε δεν βλέπει καλά γιατί ακόμα και οι άνθρωποι που κατάγονται από την Νότιο Αφρική και τους φωνάζουν μαύρους, είναι σοκολατί. Τους ανθρώπους δεν τους ξεχωρίζουμε από την φυλή τους, αλλά από την ψυχή τους. Για μένα είναι απαίδευτος και ακαλλιέργητος όποιος σκέφτεται ρατσιστικά”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες: Ndp photos, Πέτρος Χόντος


Read More

And More