Μαχαιρίτσας – Πορτοκάλογλου: 8.000 θεατές στη συναυλία του στο Γουδί

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου πραγματοποίησαν την Πέμπτη 4 Ιουλίου, μεγάλη συναυλία στο πάρκο Γουδή με 8000 θεατές, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας.

Ο Λαυρέντης και ο Νίκος παρουσίασαν την πανηγυρική εκδοχή της χειμερινής τους παράστασης που δικαίως χαρακτηρίστηκε ‘’Η παράσταση της χρονιάς’’!

Μια παράσταση που ξεχώρισε για τη μοναδικότητα της σύμπραξης των δύο τραγουδοποιών, για το ξεχωριστό live με αγαπημένα τραγούδια από το ρεπερτόριό τους αλλά και για τη πρωτοφανή προσέλευση του κοινού.

Ο Λαυρέντης και ο Νίκος συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία τους,υποδέχτηκαν το αθηναϊκό κοινό στο πάρκο Γουδή, το οποίο με τη σειρά του τίμησε με την παρουσία του αλλά και με την προσφορά του, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας και φάρμακα για το κοινωνικό παντοπωλείο και το κοινωνικό φαρμακείο του δήμου Ζωγράφου.

Τη βραδιά φώτισαν ακόμη περισσότερο με την παρουσία τους και τα τραγούδια τους αγαπημένοι φίλοι του Λαυρέντη και του Νίκου, ο Βαγγέλης Γερμανός, ο Νίκος Ζιώγαλας, τα Κίτρινα Ποδήλατα, οι Μπλε, η Μιρέλα Πάχου, ο Διονύσης Τσακνής και ο Μανώλης Φάμελλος.

Οι επόμενοι σταθμοί της καλοκαιρινής περιοδείας είναι οι εξής:

· 12/7 Ηράκλειο Κρήτης

· 13/7 Ρέθυμνο

· 19/7 Λουτράκι Αριδαίας

· 20/7 Κέρκυρα

· 22/7 Σαντορίνη

· 25/7 Λεμεσός, Κύπρος

· 26/7 Λάρνακα, Κύπρος

· 2/8 Αμφιλοχία

· 5/8 Χίος

· 7/8 Καλαμάτα

· 8/8 Καλαμάτα

· 10/8 Λίμνη Ζηρού, Φιλιππιάδα

· 20/8 Τήνος

· 4/9 Ελευσίνα

· 5/9 Βόλος

· 10/9 Ηρώδειο, Αθήνα

Οι σταθμοί της περιοδείας ανανεώνονται συνεχώς.

Read More

And More