Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η αλήθεια για τον βιασμό του στον στρατό (video)

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βρέθηκε καλεσμένος στο “The 2night Show“, το βράδυ της Πέμπτης, και άνοιξε την καρδιά του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την εμπειρία του στον στρατό και το περιστατικό βίας που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

«Πρέπει να ξεκαθαρίσω μια παρα- μετάφραση, δεν λέω ότι έγινε επίτηδες. Σε αυτές τις δηλώσεις που έδωσα στο Πρωινό στην αγαπημένη μου την Φαίη που πολύ την αγαπώ και όλη την ομάδα, είπα ότι υπέστην σωματικό βιασμό στον στρατό. Δεν είπα σεξουαλικό βιασμό. Γιατί είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Δεν έγινε σεξουαλικός βιασμός. Εννοούσα ότι με χτύπησαν, πάτωσα, πήγα στο νοσοκομείο, έπαθα τρομερή διάσειση, έμεινα 3 μέρες. Με χτυπούσαν με τα άρβυλα στο κεφάλι. Πέρασα πολύ δύσκολα στο στρατό”, είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: “Έγινε στην Κύπρο. Είναι 2009. Πηγαίνω στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και αναγκαστικά παίρνω κάποια άδεια για να λείψω κάποιες μέρες από το στρατόπεδο και να έρθω εδώ σε αυτά τα στούντιο που βρισκόμαστε τώρα για το show, όπου όπως σου είπα κατάφερα και κέρδισα και μια πολύ ωραία θέση, τη δεύτερη. Επιστρέφοντας με περίμεναν έξω από το στρατόπεδο ένα βράδυ που δεν θα το ξεχάσω ποτέ, με έχει σημαδέψει για πολλούς λόγους, γιατί ένιωσα για πρώτη φορά πόσο επικίνδυνο είναι να προσπαθείς και να πετυχαίνεις πράγματα στη ζωή σου. Επιστρέφοντας, ήταν έξω από το στρατόπεδο, με άρπαξαν, με χτύπησαν με αφορμή ότι έλειψα και φορτώθηκαν τα καθήκοντα μου. Ήταν δυο τρία συγκεκριμένα άτομα που ήταν οι νταήδες του στρατοπέδου”.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More