Μαζί απέναντι σε κάθε δυσκολία: Η ΔΕΗ σε βοηθάει να κάνεις οικονομία!

Η εποχή που διανύουμε είναι δύσκολη. Ο κορονοϊός και η δεύτερη καραντίνα έχουν αλλάξει την καθημερινότητα μας και όχι μόνο. Το ξέρεις, γιατί το βιώνεις. Μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε και να προστατευθούμε με τα νέα μέτρα περιορισμού του ιού να μας κάνουν να αναθεωρούμε τα έξοδα μας. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα σωστό πλάνο. Και έναν σύμμαχο. Για το τελευταίο, φροντίζει η ΔΕΗ, η εταιρία που εδώ και πολλά χρόνια τροφοδοτεί το σπίτι σου με ρεύμα. 

Άλλωστε, η καθημερινότητα μας περιστρέφεται γύρω από ηλεκτρονικές συσκευές. Σκέψου το! Πλέον, δουλεύουμε με το σπίτι με τον υπολογιστή να είναι συνέχεια ανοιχτός, κάνουμε τα ψώνια μας online, λέμε τα νέα στους φίλους μας αποκλειστικά μέσω του τηλεφώνου, βλέπουμε ταινίες και σειρές, ενώ αν είσαι μαμά κάνεις τηλεκπαίδευση μαζί με το μικρό σου. Χρησιμοποιούμε, δηλαδή, συσκευές που χρειάζονται ρεύμα, για να λειτουργήσουν. Και ξέρεις, όσο η κατανάλωση αυξάνεται, τόσο ανεβαίνει και ο λογαριασμός. Stop. Όχι, αν έχεις ΔΕΗ.

Από την αρχή της πανδημίας, η πιο γνωστή εταιρία ηλεκτρισμού, ανταποκρίθηκε αμέσως και εφάρμοσε οικονομικά μέτρα για όλους τους πελάτες χαμηλής τάσης. Τώρα, από την 1η Οκτωβρίου, επαναφέρει και επεκτείνει εκ νέου τα μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης που είχε λάβει. Για εσένα, που σκέφτεσαι την τσέπη σου και θέλεις να τη φροντίσεις. Έτσι, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου σού προσφέρει:

  • Δωρεάν πάγιο για όλους τους πελάτες χαμηλής τάσης, νοικοκυριά και επαγγελματίες. Γιατί, αν καταναλώνεις λίγο ρεύμα, δεν χρειάζεται να αυξάνεται το τελικό ποσό, λόγω του λογαριασμού. 
  • Έκπτωση 8% για νοικοκυριά και επιχειρήσεις χαμηλής τάσης με κατανάλωση πάνω από 2.000 kWh. 
  • Επιπλέον έκπτωση 8% στους ευάλωτους πελάτες: Ηλικιωμένους άνω των 70 ετών και σε άτομα σε μηχανική υποστήριξη, που δεν εντάσσονται στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο*.
  • Κατάργηση της κλιμακωτής χρέωσης, για να μην ανησυχείς αν ξαφνικά ήρθαν τα πάνω – κάτω στην καθημερινότητα σου και περνάς πολύ περισσότερες ώρες στον υπολογιστή. 
  • Και 10€ έκπτωση για όλους τους πελάτες e-bill, παλαιούς και νέους, που λαμβάνουν ηλεκτρονικά τον λογαριασμό τους. Γιατί, έτσι εξοικονομείς χρόνο, είσαι περισσότερο συνεπής στις υποχρεώσεις και προστατεύεις το περιβάλλον, συμβάλλοντας στη μείωση της κατανάλωσης χαρτιού. Και για όλα αυτά σού αξίζει ένα “μπράβο”.
  • 100€ έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό του νέου βασικού οικιακού προγράμματος ηλεκτρικής ενέργειας «ΔΕΗ myHome Enter».

Και όλα αυτά είναι μόνο η αρχή. Γιατί, η ΔΕΗ δεν σταματάει εκεί. Προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια όλων μας να περιορίσουμε τη διασπορά του ιού και να κάνουμε τις δουλειές μας με ασφάλεια, προσφέρει νέους τρόπους εξυπηρέτησης. Συγκεκριμένα:

74 καταστήματα λειτουργούν και με Ραντεβού
Εσύ κλείνεις το ραντεβού σου από το σπίτι στο appointment.dei.gr και εσύ εξυπηρετείσαι  τη στιγμή και την ώρα που θέλεις, χωρίς αναμονή και χωρίς συνωστισμό στα καταστήματα τα οποία τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Πάρε ένα τηλέφωνο!
Μήπως κάτι σε προβληματίζει στον τελευταίο λογαριασμό; Μην το σκέφτεσαι! Κάλεσε δωρεάν στο 800 900 1000 και ένας εξυπηρετικός υπάλληλος θα σου λύσει κάθε απορία.

Εκμεταλλεύσου το site
Πλέον, μπορείς να μάθεις τα πάντα γύρω από το λογαριασμό σου, κάνοντας ένα κλικ στο www.dei.gr

Τώρα, έχεις την έμπρακτη στήριξη που χρειάζεσαι. Γιατί, μαζί με τη ΔΕΗ ξεπερνάς κάθε δυσκολία και οικοδομείς ένα καλύτερο αύριο. 

*Οι ευάλωτοι πελάτες-δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου συνεχίζουν να τιμολογούνται με τα ειδικά προνομιακά τιμολόγια και μεγάλες εκπτώσεις.