«Μαζί σου»: Η απάντηση του επιχειρηματία στις καταγγελίες του γνωστού μοντέλου για βιασμό της! (video)

«Μαζί σου»: Η απάντηση του επιχειρηματία στις καταγγελίες του γνωστού μοντέλου για βιασμό της! (video) | tlife.gr

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στην ελληνική showbiz, μετά την αποκάλυψη ότι γνωστό μοντέλο κατήγγειλε τον επιχειρηματία σύντροφό της για βιασμό.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Αθανάσιος Ζαμάνης, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου και ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει κατηγορούμενος. Θέλω να δηλώσω το εξής. Δεν έχω εξουσιοδότηση από τον εντολέα μου να πω κάτι για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο εντολέας μου αρνείται τις αποδιδόμενες καταγγελίες, τις χαρακτηρίζει ψευδείς και συκοφαντικές και όταν κληθεί, αν κληθεί από τη δικαιοσύνη, θα εισφέρει ότι έχει εκείνος για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Πέραν τούτου δεν έχω την εντολή να κάνω κάποια δήλωση. Αν σχηματιστεί δικογραφία θα το δούμε. Δεν έχουμε δικογραφία στα χέρια μας».

Παράλληλα, σε επιστολή που έστειλε ο ίδιος και η οποία διαβάστηκε on air, ο επιχειρηματίας δήλωσε: «Από τον Τύπο, με έκπληξη, πληροφορήθηκα ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα του βιασμού. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε διέπραξα το οποιοδήποτε αδίκημα σε βάρος της κυρίας με την οποία διατηρώ σχέση και έδωσα εντολή στους πληρεξούσιους δικηγόρους μου, να διερευνήσουν τα καταγγελλόμενα προκειμένου να πράξουν καθετί νόμιμο για την προάσπιση της τιμής και υπόληψης μου από ψευδείς και ανυπόστατες καταγγελίες. Δε θα επιτρέψω στον οποιονδήποτε να εκμεταλλευτεί ψευδείς καταγγελίες για τη δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος μου, οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο, πέρα από εμένα και στην ζωή του ανήλικου τέκνου μου».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

READ more