Mαζί σου: Η απίστευτη περιπέτεια του σύγχρονου “Οδυσσέα” Δημήτρη, που εγκλωβίστηκε στο Μεξικό λόγω κορονοϊού! ΒΙΝΤΕΟ

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ο 25χρονος Δημήτρης  ο οποίος στις αρχές Μαρτίου έφυγε από την Ελλάδα για διακοπές στο Μεξικό όπου αναγκάστηκε να μείνει σε σκηνή αφού αποκλείστηκε εκεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού!

Ο Δημήτρης Μπατζανόπουλος,  περιέγραψε  στην Τατιάνα Στεφανίδου την περιπέτειά του όταν προσπάθησε να επιστρέψει στην Ελλάδα αλλα δυστυχώς άρχισαν να ακυρώνονται όλες οι πτήσεις με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φύγει από το Μεξικό. Εκεί μάλιστα έμεινε και σε σκηνή για περίπου ένα μήνα αφού κάποια στιγμή του τελείωσαν τα χρήματα! Μετά αποφάσισε να φύγει  και τότε ξεκίνησε άλλη περιπέτεια, αυτή τη φορά στα άδεια αεροδρόμια της Ευρώπης! Στο Παρίσι, μάλιστα  έμεινε για 8 ολόκληρες  ώρες στο κρατητήριο του αεροδρομίου αφού δεν είχε εισητήριο για επόμενη πτήση! Με τα πολλά ο Δημήτρης κατάφερε να φθάσει στη Σόφια και μετά από 40 μέρες ταλαιπωρίας στην Ελλάδα!

Δες το βίντεο με όσα περιέγραψε στην Τατιάνα Στεφανίδου!

“Το πρόγραμμα κατέληξε διαφορετικά απ΄ότι υπολογιζα. 5 Μαρτίου φθάνω στο Μεξικό. Δεν κόλλησα. Μου έκαναν το τεστ και βγήκε αρνητικό. Το πρόγραμμα ήταν να περάσω από το Μεξικό με τα πόδια στην Αμερική και μετά να επιστρέψω από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα. Ο Τραμπ όμως ανακοίνωσε ότι έκλεισαν τα σύνορα για Ευρωπαίους πολίτες. Αποφάσισα να κάτσω εκει. Τελείωσαν τα λεφτά και έμενα σε σκηνή. Έμεινα εκεί 30 μέρες και μετά πήρα ένα αεροπλάνο και βρέθηκα στο Παρίσι όπου με κράτησαν στο κρατητήριο για 8 ώρες και μου πήραν το διαβατήριο γιατί υπέθεσαν ότι πήγα εκεί για διακοπές.. Τελικά κατάφερα να βρω πτήση για τη Σόφια και μετά στην Ελλάδα” είπε μεταξύ άλλων στην Τατιάνα ο Δημήτρης

Read More

And More