“Μαζί σου”: Η συγκινητική εξομολόγηση του Γιώργου Κατσαρού για την απώλεια της συζύγου του μετά από 50 χρόνια κοινής ζωής – Video

Ήταν πενήντα ολόκληρα χρόνια μαζί μέχρι την ημέρα που τους χώρισε ο θάνατος. Ο Γιώργος Κατσαρός, ένας ζωντανός θρύλος του ελληνικού πενταγράμμου που έχει μιλήσει στις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του Μιρέλλα Κουτσόκωστα και βρισκόταν στο πλευρό της μέχρι την τελευταία της στιγμή… Η σύζυγος και μούσα του καταξιωμένου συνθέτη έφυγε από την ζωή πριν δύο χρόνια από πνευμονική ανεπάρκεια και βύθισε σε ανείπωτη θλίψη τον Γιώργο Κατσαρό και τα δύο παιδιά τους.

Πλέον, ο Έλληνας συνθέτης ζει με τις αναμνήσεις της… Ο Γιώργος Κατσαρός έκανε μία πολύ συγκινητική εξομολόγηση στην εκπομπή “Μαζί σου” και μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του, τα πενήντα χρόνια και που έζησαν μαζί αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν εκείνη “έφυγε”.

“Ήμασταν παντρεμένοι ακριβώς πενήντα χρόνια. Την γνώρισα 16 ετών. Στα 18 παντρευτήκαμε. Μετά τον χαμό της, δεν μπορούσα να μείνω σπίτι”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Δες το βίντεο:

Read More

And More