“Μαζί σου”: Ισόβια μετά την αθώωση στον Πακιστανό σύζυγο της 32χρονης Σταυρούλας – Στο σπίτι της Βάνας Μπάρμπα το παιδί τους

Η 32χρονη Σταυρούλα Παναγέα, βρέθηκε νεκρή πριν από 9 χρόνια, γυμνή, φορώντας μόνο το εσώρουχο, στο ύψος της αερογέφυρας της λεωφόρου Κηφισού με την οδό Λένορμαν. Αρχικά θεωρήθηκε πώς πρόκειται για δυστύχημα, ωστόσο, μετά από μαρτυρίες, ο Πακιστανός σύντροφός της κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας, η οποία έπασχε από νοητική υστέρηση.

Κι ενώ το πρωτόδικο δικαστήριο τον αθώωσε, συνέβη μια ανατροπή στην υπόθεση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Μαίρης Μπενέα στην εκπομπή “Μαζί σου“, πριν από μια εβδομάδα, με την ίδια δικογραφία, τα ίδια στοιχεία, με τους ίδιους μάρτυρες, καταδικάστηκε σε ισόβια. Οι δικαστές του εφετείου, δηλαδή, έκριναν ένοχο τον άνθρωπο αυτό για τη δολοφονία της Σταυρούλας.

Ο άτυχη Σταυρούλα και ο Πακιστανός σύντροφός της είχαν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Το μεγαλύτερο βρίσκεται στο Πακιστάν, σε μια από τις άλλες συζύγους που έχε ο δράστης ως μουσουλμάνος που είναι και έχοντας διαφορετικό οικογενειακό δίκαιο. Το μικρότερο αγοράκι, 12 ετών σήμερα, μεγάλωνε με μια Φιλιππινέζα σύντροφό του, σε ένα σπίτι της Σταυρούλας στο Αιγάλεω.

Σήμερα, ωστόσο, που το παιδί έμεινε μόνο του στον κόσμο, η Βάνα Μπάρμπα έδειξε τεράστια ευαισθησία και πήρε το παιδί μαζί με την Φιλιππινέζα στο σπίτι της.  Η ηθοποιός, μάλιστα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για την κίνηση ανθρωπιάς που έκανε. “Είμαι παρούσα για να βοηθήσω και να στηρίξω τον μικρό όσο γίνεται. Τον ξέρουμε από πολύ παλιά τον μικρό, μέσα από το σωματείο μας. Τον αγαπώ πολύ. Είναι ένα πολύ έξυπνο και ιδιαίτερο πλάσμα. Με αγαπάει κι εκείνος πολύ, νιώθει ασφάλεια μαζί μου. Προσπαθούμε να μην πάει στο ίδρυμα…”, είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More