Μαζί σου: Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα στην Τατιάνα Στεφανίδου! [video]

Καλεσμένοι στην τελευταία εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ βρέθηκαν σήμερα ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα και μίλησαν για τη συμμετοχή τους στο J2US, τις κριτικές, αλλά και την αγάπη του κοινού που τους αγκάλιασε. Ο Τρύφωνας Σαμαράς που από το αουτσάιντερ έγινε το απόλυτο φαβορί του παιχνιδιού μίλησε για όλα.

Το ζευγάρι του J2US αναφέρθηκε στις κριτικές που έχει δεχτεί με την Χαρά Βέρρα να υποστηρίζει πως ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν καλύτερος στις πρόβες από ότι στα live και τον αγαπημένο hairstylist να παραδέχεται πως ως τώρα έχει μείνει στο παιχνίδι –όπου υπάρχουν κι άλλες καλύτερες φωνές από εκείνον- χάρη στην αγάπη του κόσμου.

Μιλώντας ακόμη για τη σχέση και τη χημεία τους, η Χαρά Βέρρα αποκάλυψε πως ο Τρύφωνας Σαμαράς την είχε στενοχωρήσει στην αρχή του show γιατί σχολίαζε τα κιλά του. Εκείνη η κριτική, μάλιστα, που την έκανε να γυρίσει σπίτι της και να κλάψει την οδήγησε στο να κάνει δίαιτα και να χάσει 8 κιλά ως τώρα!

Ακόμη, η Χαρά Βέρρα αναφέρθηκε και στο περιστατικό με το πανηγύρι στου Ζωγράφου, όπου πολύς κόσμος χόρευε και συνωστιζόταν αγνοώντας τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό!

Και φυσικά, το ζευγάρι μίλησε και για τον μεγάλο τελικό του J2US και τον Νίκο Κοκλώνη!

Read More

And More