«Μαζί σου»: Οι πρώτες εικόνες της 21χρονης Ειρήνης μετά την αθώωσή της - Χαμογελαστή στην αγκαλιά των γονιών της (video)

«Μαζί σου»: Οι πρώτες εικόνες της 21χρονης Ειρήνης μετά την αθώωσή της – Χαμογελαστή στην αγκαλιά των γονιών της (video) | tlife.gr

Αθώα κρίθηκε η 21χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου από τους 7 ενόρκους στο Χονγκ Κονγκ. Η απόφαση βγήκε το πρωί της Τετάρτης 13 Μαρτίου και πλέον η 21χρονη, που κρατείτο τους τελευταίους 17 μήνες στην Κίνα, με την κατηγορία της μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών και ειδικότερα 2,6 κιλών κοκαΐνης, μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και την οικογένειάς της.

Ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, περιέγραψε στην εκπομπή «Μαζί Σου» της Τατιάνας Στεφανίδου, όλα όσα έγιναν τόσο κατά την ανάγνωση της ετυμηγορίας όσο και όταν η κοπέλα αποφυλακίστηκε. Το ενδεχόμενο αθώωσής της πάντως είχε χαρακτηριστεί «έκπληξη» από τον Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος σε σημερινή δήλωσή του τόνισε «ευτυχής που διαψεύστηκα».

Η 21χρονη έχει ήδη αποφυλακιστεί και βρίσκεται μαζί με τους γονείς της, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται όλοι μαζί να επιστρέψουν στη χώρα μας. «Η Ειρήνη αποφυλακίστηκε μία ώρα μετά την έκδοση της αποφάσεως. Είναι ελεύθερη στο Χονγκ Κονγκ με τους γονείς της. Φύγαμε από τα κρατητήρια των δικαστηρίων και έπεσε στην αγκαλιά του πατέρα και της μητέρας της που πρώτη φορά μετά από 17 μήνες ΄άγγιξαν το παιδί τους. Γιατί στην Κίνα απαγορεύεται οποιαδήποτε σωματική επαφή. Ούτε στα επισκεπτήρια. Οι στιγμές ήταν φορτισμένες. Η ίδια και οι γονείς της ξέσπασαν σε λυγμούς. Ήμουν πολύ επιφυλακτικός για το αποτέλεσμα. Δεν πίστευα ποτέ πως θα φτάναμε σε αθώωση», αποκάλυψε ακόμα ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Μάλιστα, στην εκπομπή προβλήθηκαν αποκλειστικά και οι πρώτες φωτογραφίες από την συνάντηση της νεαρής κοπέλας με τους γονείς της στο Χονγκ Κονγκ, έπειτα από 17 ολόκληρους μήνες. Στα εν λόγω στιγμιότυπα απεικονίζεται η Ειρήνη να ποζάρει χαμογελαστή και δικαιωμένη μαζί με την μητέρα της, τον πατέρα της, τον δικηγόρο της, αλλά και την Ελληνίδα διερμηνέα που βρέθηκε κοντά της και μετέφρασε στο δικαστήριο τα λεγόμενα.

READ more