“Μαζί σου”: Όπλο μέσα στη δίκη της υπόθεσης Καλλίτση – Ξέσπασε σε κλάματα η Έλενα Χριστοπούλου (video)

Πρόσωπο με πρόσωπο με τους τρεις αδίστακτους κακοποιούς που εισέβαλαν, το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου 2016, στο γκαράζ του σπιτιού τους στον Λυκαβηττό και απείλησαν τις ζωές τους θα βρέθηκαν ο κομμωτής των celebrities Πάνος Καλλίτσης και η πρώην σύζυγός του, Έλενα Χριστοπούλου.

Το πρωί της Τρίτης, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για όλα όσα αναβίωσαν όλα όσα δραματικά συνέβησαν στο υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού της ελληνικής showbiz κι έτσι ο εφιάλτης τους ζωντάνεψε ξανά.

“Πρώτη στο βήμα για να καταθέσει ανέβηκε η κυρία Χριστοπούλου, η οποία περιέγραψε με πολύ δραματικούς τόνους όσα έζησε εκείνο το βράδυ. Αποκαλούσε αρχικά τον εν διαστάσει σύζυγό της “κύριο Καλλίτση”, στην πορεία όμως άλλαξε τη στάση της, έκλαιγε και είπε “ο Πάνος έκανε τα πάντα για να μας προστατεύσει εκείνο το βράδυ”. Στις επίμονες ερωτήσεις από τους συνηγόρους υπεράσπισης για το τι ακριβώς έγινε, η γυναίκα δεν άντεξε. Έτρεμε και έκλαιγε. Τότε, ένας από τους συνηγόρους υπεράσπισης έβγαλε ένα όπλο από τον χαρτοφύλακά του. Της ζήτησε να κάνουν μια αναπαράσταση. Στη θέα του όπλου η κυρία Χριστοπούλου ξέσπασε σε λυγμούς και επενέβη η πρόεδρος του δικαστηρίου. Του είπε να το βάλει μέσα και τον ρώτησε αν είναι αληθινό. Εκείνος της απάντησε με ειρωνικό ύφος πώς είναι ψεύτικο και κάνει 0.99 ευρώ . Ο Πάνος Καλλίτσης επενέβη τότε και φώναξε: “ντροπή σας”. Το όπλο το έβγαλε ο συνήγορος του Έλληνα κατηγορούμενου…”, είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Άγγελος Βουράκης στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More