Μαζί σου Σαββατοκύριακο: Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ [video]

Πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ για την φετινή σεζόν έκανε, το μεσημέρι του Σαββάτου, η εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” με την Τατιάνα Στεφανίδου. Πρόκειται για ένα εντελώς νέο εγχείρημα για τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, η οποία, ωστόσο, μας έχει συνηθίσει σε αλλαγές και ανατροπές σε όλα τα χρόνια της μέχρι τώρα πορείας της.

Ανανεωμένη, χαμογελαστή και ευδιάθετη, η Τατιάνα είπε την πρώτη “καλησπέρα” στους τηλεθεατές, εντυπωσιάζοντας με το φούξια φόρεμα που επέλεξε να φορέσει.

“Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι. Σας καλησπερίζω στην πρεμιέρα μας… Εδώ στον ΣΚΑΪ, “Μαζί σου”, όπως είμαστε άλλωστε πάρα πολλά χρόνια. Αυτή η σχέση επικοινωνίας μαζί μας κρατάει πολλά χρόνια. Έτσι θα κάνουμε και τώρα, σ’ αυτή τη νέα ζώνη για εμάς, σ’ αυτά τα άγνωστα νερά του Σαββατοκύριακου… Πάρα πολλοί με ρώτησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα τι θα είναι αυτή η εκπομπή… Αυτή η εκπομπή στην ουσία θα είναι ένα μαγκαζίνο, που θα έχει λίγο από όλα. Θα είναι η Τατιάνα με ένα περιτύλιγμα Σαββατοκύριακου”, είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, υποδέχτηκε στο πλατό κάποιους από τους συνεργάτες της: τον Άγγελο Βουράκη, τον Κώστα Μπουρούση και τη Ζωή Δημητρίου.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Από σήμερα, λοιπόν, και κάθε Σάββατο και Κυριακή, η Τατιάνα θα καλησπερίζει τους τηλεθεατές μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και θα τους κρατά συντροφιά μέχρι τις 17:30.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από θέματα της επικαιρότητας και δυνατές προσωπικές ιστορίες που αποτελούν την «ταυτότητά» της, η Τατιάνα θα έχει φέτος την ευκαιρία να ταξιδέψει. Θα επισκεφτεί μέρη και θα συναντήσει ανθρώπους που αξίζει να συστήσει στους τηλεθεατές.

Κι επειδή όλοι μας κρατάμε για το Σαββατοκύριακο τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας, θα γίνουν κι αυτές ρεπορτάζ, είτε αφορούν πρόσωπα της διπλανής πόρτας, είτε πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Τατιάνα Στεφανίδου επέστρεψε για να κάνει τα Σαββατοκύριακα σου ομορφότερα.

Read More

And More