Μαζί σου Σαββατοκύριακο: Νέες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Βουτσά! Οικογένεια και φίλοι στο πλευρό του

Στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού και πνευμονικό οίδημα βρίσκεται από την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου ο Κώστας Βουτσάς. Ο αγαπημένος ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αττικόν και εκεί μετά τις απαραίτητες εξετάσεις μπήκε στην ΜΕΘ όπου και βρίσκεται διασωληνωμένος.

Στο πλευρό του, όλες αυτές τις ώρες βρίσκεται η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού, η κόρη του Σάντρα Βουτσά και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Κώστας αντιμετωπίζει με δύναμη μια σοβαρή κατάσταση υγείας και είμαι σίγουρη ότι θα βγει νικητής, γιατί ξέρει να νικά σε όλες τις μάχες της ζωής του», είπε η Αλίκη Κατσαβού.

«Ο πατέρας μου έχει ένα βεβαρημένο σύστημα αναπνευστικό και λόγω ηλικίας και λόγω άσθματος χρόνιου κλπ… Έπαθε πάλι μια λοίμωξη, γιατί όπως ξέρεις, όποιος έχει παιδιά αρρωσταίνει συνέχεια τέλος πάντων και οι γιατροί επέλεξαν να τον διασωληνώσουν και να τον βάλουν σε καταστολή για να είναι σίγουροι ότι δεν θα κουράζεται η καρδιά του και το σύστημά του. Ουσιαστικά, για να τον ξεκουράσουν, δηλαδή, δεν τον βάλανε επειδή αναγκαστήκανε να τον βάλουν, να τον διασωληνώσουν.

Το έκαναν από επιλογή για να ξεκουράσουν το σύστημά του, αυτό. Είναι σταθερός, αυτά. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που ενθουσιάζομαι εύκολα, προτιμώ να περιμένω το αποτέλεσμα κι επειδή πάντα, όποιος και να είσαι, σε όποια ηλικία, σε μια έτσι δύσκολη κατάσταση, σου λέει το πρώτο 48ωρο. Αν δεν περάσουν οι πρώτες 48 ώρες, κανείς δεν σου λέει είναι καλά ή δεν είναι καλά», είπε η Σάντρα Βουτσά.

Στο πλευρό του Κώστα Βουτσά, όμως, είναι και όλοι οι συνεργάτες του στο θέατρο. Ο αγαπημένος ηθοποιός μέχρι και την περασμένη Κυριακή εμφανιζόταν στο θέατρο Broadway καθώς συμμετέχει στην παιδική θεατρική παράσταση «Σταχτοπούτα» του Σαρλ Περό.

«Πιστεύουμε ότι ο Βουτσάς θα γίνει καλά και θα είναι σύντομα κοντά μας», ανέφερε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, παραγωγός της παράστασης Παριζιάνα στο Broadway, ενώ και οι συνεργάτες από την παράσταση ανέφεραν πως τον περιμένουν να επιστρέψει στη σκηνή.