Μαζί σου Σαββατοκύριακο: Νέες πληροφορίες για την κατάσταση υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου [video]

Στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου νοσηλεύεται, από το βράδυ της Παρασκευής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο παρουσιαστής υπέστη πνευμονικό οίδημα και είναι διασωληνωμένος. Η υγεία του, μάλιστα, φαίνεται να επιβαρύνθηκε ακόμη περισσότερο μετά τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου.

“Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε από τους οικείους του, ευτυχώς δεν είναι στην εντατική μονάδα. Έχει λοίμωξη του αναπνευστικού και όχι πνευμονικό οίδημα, όπως αρχικά διαβάσαμε. Διότι οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα ακραίο, βαρύ και πολύ επικίνδυνο καρδιακό επεισόδιο” , είπε αρχικά ο Άγγελος Βουράκης στον αέρα της εκπομπή Μαζί σου Σαββατοκύριακο.

Η Τατιάνα Στεφανίδου πήρε τότε τον λόγο και συμπλήρωσε: “Οι οικείοι του είναι καθησυχαστικοί. Η πληροφορία που δημοσιεύτηκε αρχικά δεν ήταν λάθος. Υπήρξε μια πρώτη εκτίμηση για έμφραγμα. Τα συμπτώματα έδειχναν αυτό. Δεν ισχύει όμως. Βεβαίως έχει αναπνευστική υποστήριξη ο άνθρωπος, αλλά αυτό λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού, για να βοηθήσουν τον οργανισμό του. Οι οικείοι λένε ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία” .

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More