Μαζί σου Σαββατοκύριακο: Ο έρωτας της βουλευτή Άννας Ευθυμίου με τον σύζυγό της από τα 16 της χρόνια! Video

Η Άννα Ευθυμίου αποτελεί μια διακεκριμένη νομικό με έντονη παρουσία στον πολιτικό στίβο εδώ και αρκετά χρόνια. Η παρουσία της στην Βουλή προκάλεσε αίσθηση, καθώς όταν έκατσε για πρώτη φορά στα βουλευτικά έδρανα διένυε τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας έγινε για δεύτερη φορά μητέρα στις αρχές του Σεπτέμβρη, όπου απέκτησε την κορούλα της, ενώ έχει ήδη έναν γιο τον Χρήστο.

Η Άννα Ευθυμίου μίλησε στην εκπομπή Μαζί σου Σαββατοκύριακο για τη δύσκολη προεκλογική περίοδο, ενώ μας συστήνει για πρώτη φορά τον σύζυγό της και πατέρα των δύο παιδιών της, Γιώργο. “Γνωριστήκαμε από 16 χρονών, σε ένα πανηγύρι. Ερωτευτήκαμε και από τότε είμαστε μαζί” δήλωσε η βουλευτής στην εκπομπή. “Από μικρή ήξερε τι ήθελε στη ζωή της, ήταν άνθρωπος οργανωτικός και ζεστός”, αποκάλυψε ο άντρας της.

“Η αλήθεια ήταν ότι η εγκυμοσύνη μου προκάλεσε αίσθηση, αλλά συνδέθηκε με το πώς έβγαλα εις πέρας τον προεκλογικό αγώνα. Κατεβήκαμε οικογενειακώς στην Αθήνα, την ημέρα που εκλέχτηκα. Τα όνειρα είναι να βάλουμε σε μια τάξη τα όνειρα που ήδη πραγματοποιήθηκαν. Από εκεί και πέρα να έχουμε την υγεία μας και να είμαστε σωστοί, χρήσιμοι και παραγωγικοί”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Ευθυμίου.

Δες όλα όσα είπε στο βίντεο:

Read More

And More