“Μαζί σου Σαββατοκύριακο”: Ο Ευτύχης Μπλέτσας μιλά για την ανατρεπτική γνωριμία με τη σύζυγό του! Video

Τον περασμένο Απρίλιο, ο Ευτύχης Μπλέτσας έγινε για πρώτη φορά πατέρας και η ζωή του άλλαξε με τον καλύτερο τρόπο. Ο παρουσιαστής του “Happy Traveller” παντρεύτηκε την αρχισυντάκτρια της ταξιδιωτικής εκπομπής του, Ηλέκτρα Αστέρη και μαζί απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι, η οποία πλέον αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα τους. Μάλιστα, την παίρνουν μαζί και στα… ταξίδια τους!

Μπορεί να έχουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, λόγω της δουλειάς τους, ωστόσο απολαμβάνουν το κάθε ταξίδι! Το μεσημέρι του Σαββάτου, το ευτυχισμένο ζευγάρι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” για την ανατρεπτική γνωριμία του, τον ερχομό της κόρης του και τα αμέτρητα ταξίδια του!

Ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα αποκάλυψαν ότι γνωρίστηκαν μέσω… Internet! “Βασικά γνωριστήκαμε μέσα Internet, διαδικτυακά μιλήσαμε πρώτη φορά. Και επειδή μιλούσαμε για ένα μεγάλο διάστημα, στη συνέχεια συναντηθήκαμε. Και όταν συναντηθήκαμε δέσαμε και απλά ήμασταν μαζί”, ανέφεραν χαρακτηριστικά. Η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει και να προκαλέσει… σύγχυση στους διαδικτυακούς τους φίλους. “Πρακτικά η πρόταση γάμου έγινε αλλού. Εγώ έβγαλα αυτή τη φωτογραφία στις Άλπεις γιατί ήθελα να το ανακοινώσω και μου άρεσε το βουνό και μετά διάβασα στα blogs ότι… παντρευτήκαμε στις Άλπεις!” περιέγραψε η Ηλέκτρα Αστέρη στην εκπομπή.

Δες όλα όσα είπαν:

 

Read More

And More