Μαζί σου: Συγκινεί η 24χρονη που γέννησε ενώ έχει διαγνωσθεί με κορονοϊό – «Βλέπω το μωρό από φωτογραφίες»

Η 24χρονη που διαγνώσθηκε με κορονοϊό λίγο πριν γεννήσει ένα υγιέστατο μωράκι στο Αττικόν στις 18 Μαρτίου, μιλά στην  εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ για το μωράκι που έφερε στον κόσμο και την κατάσταση που βιώνει.

Η νεαρή γυναίκα διαγνώστηκε με κορονοϊό το πρωί της 18ης Μαρτίου και το μεσημέρι της ίδιας ημέρες εισήχθη στο νοσοκομείο “Αττικόν” για να γεννήσει. Το αγοράκι της είναι υγιέστατο, ωστόσο η ίδια για να το προστατεύσει δεν το έχει κρατήσει ακόμα στην αγκαλιά της και το βλέπει μόνο από φωτογραφίες.

“Είμαι πολύ καλά. Περιμένω πότε θα βγω. Δεν είχα συμπτώματα οπότε δεν πίστευα ότι το μωρό θα έχει τον ιό. Δεν ξέρω ακόμα πότε θα βγω από το νοσοκομείο. Είχα πονόλαιμο, μία φορά έκανα 37.2 και από τότε είμαι πολύ καλά. Ενημερώθηκα Τετάρτη πρωί ότι έχω κορονοϊό και Τετάρτη μεσημέρι μπήκα για να γεννήσω”, είπε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Και πρόσθεσε: “Πιστεύω στον Θεό, ήμουν πολύ δυνατή, σκεφτόμουν θετικά και όλα πήγαν καλά. Δεν ξέρω πώς κόλλησα (σ.σ. κορονοϊό). Έμενα σπίτι, αλλά πήγαινα μόνο στο νοσοκομείο για να με δει ο γιατρός. Ο σύζυγός μου δεν έχει σύμπτωμα, δεν έχει κάνει το τεστ, κάθεται σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους και μας περιμένει σπίτι.

Δεν πήρα αγκαλιά το μωρό. Μου το έδειξαν από μακριά. Δεν έχω επαφή, το βλέπω από φωτογραφίες. Όλοι μας στηρίζουν, προσπαθώ να είμαι καλά ψυχολογικά. Περιμένουμε να τελειώσει όλο αυτό και να πάμε σπίτι”.

Όσο για το δώρο που της έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, “ήταν ένα διακοσμητικό για το παιδί. Τον ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ και τους γιατρούς και όλο τον κόσμο που μας στηρίζουν”.

 

Read More