“Μαζί σου”: Τι λέει ο δικηγόρος της Ειρήνης που παντρεύεται τον σύντροφό της μετά τον ξυλοδαρμό και την πτώση από το μπαλκόνι

Από τις άγριες διαμάχες στις δικαστικές αίθουσες και τις βαριές αλληλοκατηγορίες, η 32χρονη Ελληνολιβανέζα Ειρήνη Λύρη και ο επιχειρηματίας σύντροφός της θα ενωθούν με δεσμά του γάμου. Η σχέση τους είχε περάσει το τελευταίο διάστημα από 40 κύματα, με πιο πρόσφατο επεισόδιο την πτώση του 39χρονου από το μπαλκόνι του σπιτιού τους έπειτα από έναν έντονο καυγά τον περασμένο Μάρτιο.

Τότε την  Ειρήνη μετά την σύλλυψή της – καθώς είχε κατηγορηθεί για την πτώση του συντρόφου της από το μπαλκόνι- την είχε φιλοξενήσει  η Τατιάνα Στεφανίδου στο “Μαζί σου” και είχε μιλήσει για την σχέση της με τον 39χρονο για την κακοποίησή  της από εκείνο αλλά και την πτώση του από το μπαλκόνι έπειτα από τον καυγά τους.

Πάντως το ζευγάρι μετά από όλα αυτά παντρεύεται και μάλιστα η αναγγελία γάμου του δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΕΣΤΙΑ.

Σήμερα στο “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” εμφανίστηκε ο δικηγόρος της Ειρήνης, Βασίλη Νουλέζας ο οποίος μεταξύ άλλων  είπε πως η πελάτισσά του στην απολογία της ανέφερε πως εκείνη δεν ευθύνεται για τα όσα συνέβησαν. Είπε επίσης ότι ο 39χρονος θα πάει στον ανακριτή τις επόμενες μέρες και θα επιβεβαιώσει ότι δεν τον έσπρωξε εκείνη  από το μπαλκόνι.

“Η Ειρήνη γυρίζει σελίδα προφανώς θα δημιουργήσει οικογένεια και αυτό είναι το σημαντικό” ΄κατέληξε ο δικηγόρος

Δες το βίντεο

Read More

And More