“Μαζί σου”: Το προφητικό όνειρο που είδε το μοντέλο με την κοκαΐνη και η έξοδος με τους γονείς της στο Χονγκ Κονγκ (video)

Αθώα κρίθηκε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου από τους 7 ενόρκους στο Χονγκ Κονγκ. Η απόφαση βγήκε το πρωί της Τετάρτης 13 Μαρτίου και πλέον η 21χρονη, που κρατείτο τους τελευταίους 17 μήνες στην Κίνα, με την κατηγορία της μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών και ειδικότερα 2,6 κιλών κοκαΐνης, μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και την οικογένειάς της.

Ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Μαζί Σου» της Τατιάνας Στεφανίδου και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, το προφητικό όνειρο που είδε η νεαρή κοπέλα. Όπως περιέγραψε, το τελευταίο βράδυ στις φυλακές ανηλίκων του Χονγκ Κονγκ: “Είδε στο όνειρό της τον Ταξιάρχη, τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, που τον έχουν και προστάτη στη Μυτιλήνη”.  Αυτό την έκανε να πιστέψει ότι θα αποφυλακιστεί. Κάτι που έγινε λίγες ώρες αργότερα.

Η 21χρονη Ειρήνη, μάλιστα, λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή της, δείπνησε σε εστιατόριο του Χονγκ Κονγκ με τους γονείς της. Στο ίδιο τραπέζι βρέθηκαν ακόμα ο Σάκης Κεχαγιόγλου και ένας Άγγλος δικηγόρος που επίσης χειρίστηκε την υπόθεση. “Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά. Η Ειρήνη ήταν ένα παιδί της ηλικίας της. Ήταν πολύ χαρούμενη, άνετη και χαλαρή. Χαμογελούσε, λέγαμε ιστορίες κι εγώ την πείραζα… “, είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, το νεαρό μοντέλο πήγε το πρωί σε ορθόδοξη ρωσική εκκλησία για να χαιρετήσει τον ιερέα που της συμπαραστάθηκε. Έναν ηλικιωμένο ιερέα που την επισκεπτόταν στις φυλακές και της έδινε κουράγιο, τους δύσκολους μήνες της κράτησής της.

«Οι γονείς της 21χρονης προσπαθούσαν να συνέλθουν από το σοκ της χαράς», δήλωσε ο ίδιος, ενώ επεσήμανε πώς “Μου είπε πώς με την επιστροφή της στη Μυτιλήνη το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να πάει να εκπληρώσει το τάμα της στον Ταξιάρχη της Λέσβου, στο Μανταμάδο”.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More