“Μαζί σου”: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη συνάντηση της 21χρονης φοιτήτριας και του 19χρονου το βράδυ που την πήρε από το σπίτι της!

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές της Ελένη Τοπαλούδη, έφερε στη δημοσιότητα η «Δημοκρατική» της Ρόδου. Κάμερα ασφαλείας καταστήματος έχει καταγράψει την αναχώρηση της 21χρονης φοιτήτριας από το σπίτι της, μαζί με τον 19χρονο Αλβανό που κατηγορείται για τη δολοφονία της, το μοιραίο βράδυ της 26ης Νοεμβρίου.

Στο βίντεο αυτό, ο ένα από τους δύο δράστες φαίνεται να φτάνει στο σπίτι της άτυχης κοπέλας, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, την περιμένει, εκείνη κατεβαίνει, της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο και φεύγουν μαζί, προκειμένου να επιβιβαστούν στο λευκό φορτηγάκι, χωρίς εκείνη να υποψιάζεται ότι σε λίγες ώρες θα δολοφονηθεί άγρια.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Αξίζει να σημειωθεί πώς δύτες του Λιμενικού Σώματος εντόπισαν, το απόγευμα της Τετάρτης, το σιδερένιο αντικείμενο με το οποίο χτυπήθηκε στο πρόσωπο η 21χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημείδας, το ηλεκτρικό σίδερο εντοπίστηκε κοντά στα βράχια, στο σημείο όπου πέταξαν το άψυχο κορμί της άτυχης Ελένης, όπως ομολόγησε ο 19χρονος. Οι δύτες, μάλιστα,  στην ίδια περιοχή, κατάφεραν να εντοπίσουν και τα ρούχα της 21χρονης.

Read More

And More