Έγκλημα στη Ρόδο – Ο πατέρας του 21χρονου κατηγορούμενου μιλά στο “Μαζί σου”: “Όλη η οικογένεια περνά ένα Γολγοθά” [vid]

Η δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος. Μετά την απολογία του 19χρονου κατηγορούμενου για το θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη, έρχεται και η απολογία του 21χρονου συγκατηγορούμενόυ του, που τα “ρίχνει” όλα πάνω του και ισχυρίζεται πως δεν είναι αυτός που τραυμάτισε την κοπέλα.

Ο πατέρας του 21χρονου μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ αποκαλύπτοντας: “Ο γιος μου είναι συγκλονισμένος και μετανιωμένος που δεν είχε το κουράγιο να αποτρέψει το μοιραίο”.

Αρχικά, ο πατέρας του 21χρονου κατηγορούμενου ανέφερε: “Η οικογένειά μου είναι συγκλονισμένη με το θάνατο της κοπέλας Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια. Ο γιος μου είναι συγκλονισμένος και μετανιωμένος που δεν είχε το κουράγιο να αποτρέψει το μοιραίο. Όλη η οικογένεια περνάμε Γολγοθά. Φοβάμαι ότι θα στιγματιστούμε ακόμη και αν αποδειχθούν όσα υποστηρίζει ο γιος μου”.

Μιλώντας για τη σχέση του με τον γιο του ανέφερε: Ήμασταν πολύ κοντά με τον γιο μου και ό,τι πρόβλημα κι αν είχε. Ο γιος μου είναι ένα καλό, φιλότιμο και εργατικό παιδί. Δούλευε μαζί μου στις επιχειρήσεις μου. Δεν προκαλούσε προβλήματα ο γιος μου. Ίσως μια δυο φορές όπως όλα τα παιδιά” και συνέχισε: “Ο γιος μου υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή ότι δεν ήταν αυτός που χτύπησε την κοπέλα”.

Τέλος, αποκάλυψε πως ο γιος του, του αποκάλυψε: “Σοκαρίστηκα από τη βιαιότητα του συγκατηγορούμενού μου και φοβήθηκα για τη ζωή μου”.

Δες το video της εκπομπής “Μαζί σου”:

Read More

And More