Φαίη Σκορδά: Η έξοδος για καλό σκοπό στο κέντρο της Αθήνας και η αποκάλυψη για τις φετινές γιορτές! [video]

Φέτος τις γιορτές, μουσείο των ψευδαισθήσεων, που έχει δημιουργήσει ο Σάκης Τανιμανίδης στο κέντρο της Αθήνας, ο πιο καινοτόμος χώρος στον τομέα της βιωματικής ψυχαγωγίας, στηρίζει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος), συνεισφέροντας στην αποστολή του οργανισμού να εκπληρώνει ευχές. Ευχές που αποτελούν κίνητρο για να συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε παιδί που πάσχει από σοβαρή ασθένεια.

Από τις 6 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου, το Museum of Illusions Athens θα προσφέρει στο Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος), μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια και από τις πωλήσεις συγκεκριμένων προϊόντων από το κατάστημα του Μουσείου, που θα φέρουν το key visual της ενέργειας «Η Μαγεία των Ψευδαισθήσεων», με στόχο να φέρει το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών βλέποντας την ευχή τους να πραγματοποιείται.

Το βράδυ της Πέμπτης, η Φαίη Σκορδά βρέθηκε στο μουσείο των ψευδαισθήσεων για να στηρίξει το έργο του οργανισμού. Ντυμένη στα λευκά και με ανεβασμένη διάθεση, η παρουσιάστρια ξεναγήθηκε στον χώρο και δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται και να φωτογραφίζει τον χώρο.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” , η οικοδέσποινα της εκπομπής “Το Πρωινό” δήλωσε: “Ήθελα πολύ να βρεθώ στο μουσείο των ψευδαισθήσεων και να πω ένα μπράβο στον Σάκη Τανιμανίδη και σε όλους εδώ για αυτό που κάνουν φέτος για το Make-A-Wish” .

Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει που θα περάσει φέτος τις γιορτές, λέγοντας: “Θα ανεβούμε Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς και στα Άνω Πορόια, όπου έχουμε ένα εξοχικό και περνάμε εκεί τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς” , αλλά και ποια είναι τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής της. “Τα καλύτερα Χριστούγεννα για εμένα είναι αυτά από τότε που ήρθαν στη ζωή τα παιδιά μου. Δεν θυμάμαι τη ζωή πριν” .

Όσο για το τι θέλει να της φέρει ο νέος χρόνος, επεσήμανε: “Υγεία, να είναι καλά οι δικοί μου άνθρωποι και όλα τα παιδάκια του κόσμου. Ηρεμία, αγάπη και έναν έρωτα, γιατί όχι…” .

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More