Η δραματική έκκληση της μητέρας της άτυχης 28χρονης στο Μαζί σου: “Θέλω να έρθει η κόρη μου εδώ” – Video

Το έγκλημα στην Κέρκυρα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η Αγγελική Πέτρου δολοφονήθηκε από τον πατέρα της, όπως ομολόγησε ο ίδιος στην αστυνομία. Η άτυχη 28χρονη έμενε με τον 52χρονο στο νησί του Ιονίου, ενώ η μητέρα της τα τελευταία 16 χρόνια έμενε στην Αλβανία, χωρίς να έχει καθόλου επικοινωνία ούτε με την κόρη της, ούτε με τον πρώην σύζυγό της.

Η μητέρα της 28χρονης μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Μαζί σου” κάνοντας δραματική έκκληση να φέρουν τη σωρό της κόρης της στο σπίτι της, για να μπορέσει να την κλάψει. Όσον αφορά την επικοινωνία αυτά τα δεκαέξι χρόνια, η χαροκαμένη μητέρα, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Είχα να την δω 16 χρόνια. Που και που επικοινωνούσαμε. Ακόμα και τις σπάνιες φορές που ερχόταν εδώ, δεν με άφηναν να τη δω. Λες και εγώ ήμουν μια αλήτισσα του δρόμου ή εγκληματίας. Δεν επικοινωνούσε καθόλου μαζί μου. Δεν την άφηναν; Την απειλούσαν; Δεν ξέρω τι της έκαναν” και πρόσθεσε “Ο πρώην σύζυγός μου ήταν ζηλιάρης και φανατικός”.

“Θέλω να έρθει η κόρη μου εδώ. Στο σπίτι μου. Δεν μου την άφησαν στα 16, ας την αφήσουν τώρα, να την κλάψω”, κατέληξε η μητέρα της Αγγελικής.

Δες όλα όσα είπε στην εκπομπή Μαζί σου:

Read More

And More