Η εφιαλτική περιπέτεια γνωστής αστρολόγου – Η επίθεση από σκύλο, οι ουλές στο πρόσωπο και η αποκατάσταση

Πριν λίγο καιρό, η αστρολόγος Πηνελόπη Παπουτσή είχε μια, τόσο αναπάντεχη, όσο και τρομακτική, εμπειρία, η οποία την έκανε να αλλάξει την κοσμοθεωρία της. Τον Αύγουστο του 2013, η Πηνελόπη μαζί με τον αδερφός της βρίσκονταν στο πατρικό τους σπίτι στη λίμνη Πλαστήρα. Εκεί συνάντησαν μετά από καιρό τον ξάδερφό τους και πήγαν στο σπίτι του να πουν μια καλησπέρα. Κανείς δεν μπορούσε ούτε να φανταστεί τα όσα θα ακολουθούσαν.

Μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή της Τατιάνας ΣτεφανίδουΜαζί σου“, η αστρολόγος είπε χαρακτηριστικά: “Έβαλα το χέρι μου στο σκυλάκι, για να με μυρίσει και να το χαϊδέψω. Εκείνη την ώρα ένιωσα ένα κάψιμο στο πρόσωπό μου. Μου έδωσε δύο δαγκωματιές. Έγιναν όλα σε κλάσματα δευτερολέπτου… Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Ακουμπάει το χέρι μου στο πρόσωπό μου και βλέπω αίματα…”.

Και κατόπιν εξομολογήθηκε: “Η ζωή μου είχε γυρίσει τούμπα και ένιωθα να χάνομαι από παντού. Την ώρα που έγινε το δάγκωμα ήταν σαν να μου έστελνε ένα μήνυμα: ή προχωράς και συνέρχεσαι ή πιάνεις πάτο…”.

Αναφερόμενη στα προβλήματα που αντιμετώπιζε στην καθημερινότητά της εξαιτίας του τραύματος, η Πηνελόπη αποκάλυψε: “Υπήρχε μια γάζα που κάλυπτε τη μισή μου πλευρά και έπρεπε να την αλλάζω δύο φορές τη μέρα. Έπρεπε να τρώω από τη μία πλευρά και δεν έπρεπε να πέσει νερό. Οπότε χρειαζόμουν βοήθεια για να λούσω τα μαλλιά μου. Έπινα νερό με το καλαμάκι…”.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν χάρη στη σύγχρονη μέθοδο που επέλεξε ο πλαστικός χειρουργός της, Άρης Νταμάγκας, ο οποίος είδε σιγά σιγά τα σημάδια στο πρόσωπό της να σβήνουν.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More