Κατερίνα Γκαγκάκη: Η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της, η “αντιζηλία” με την Όλγα Τρέμη και ο ιδανικός σύντροφος

Καλεσμένη στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” βρέθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Κατερίνα Γκαγκάκη. Η συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα στο “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”  άνοιξε την καρδιά της στην Τατιάνα Στεφανίδου και μίλησε για…

… την χρονιά που πέρασε: “Είμαι φύσει απαισιόδοξη. Θεωρώ ότι λίγο πριν “κλείσω” τα 48 μπορώ να δω μια χρονιά που είχε τεράστια σκαμπανεβάσματα… Αυτή η χρονιά ήταν τόσο διαφορετική για εμένα. Έκανα διαφορετικά πράγματα…”

…  το περιστατικό με την σεξουαλική παρενόχληση φοιτήτριας στο ΑΠΘ που σχολιάστηκε on air με ελαφρότητα και την επηρέασε πολύ: “Μου συνέβη το χειρότερο πράγμα που έχω ζήσει στη ζωή μου. Εγώ με έχασα! Έχασα τον εαυτό μου. Δεν μου είχε συμβεί ποτέ ξανά…  Πήρα τεράστια έκταση όλο αυτό και δεν μπορώ να το ξεπεράσω ακόμα. Δεν έχω περάσει άλλη περίοδο που να έχω κλείσει τα παντζούρια, να έχω κάτσει μέσα στο σπίτι και να θεωρώ ότι θα μπορώ να με κοιτάξω ξανά στον καθρέφτη μόνο όταν απαντήσω σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, που λένε και τέρατα, εύχονται θανάτους για εσένα και την οικογένειά σου…” .

… το ενδεχόμενο να άλλαζε κάποια πράγματα, κάνοντας την αυτοκριτική της: “Θα ήθελα να είχα κάνει αλλιώς κάποια πράγματα… Ήμουν πάντα γυναίκα καριέρας. Σήμερα θα έκανα τα πράγματα αλλιώς… Στη φάση της ζωής που είμαι λες ότι κάποια πράγματα δεν διορθώνονται και μπορεί να σε πιάσει και λίγο πανικός… Έχω κάνει ένα τεράστιο λάθος. Θεώρησα ότι είχα άπλετο χρόνο μπροστά μου…” .

… την αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα ότι διεκδίκησε με την Όλγα Τρέμη τον ίδιο άντρα: “Είχαμε χωρίσει με έναν δεσμό μου, με είχε αφήσει… Μιλάμε για 17 χρόνια πριν. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάω πολύ. Δεν είχαμε κάτι μεταξύ μας με την Όλγα Τρέμη…” .

… τους άντρες της ζωής της: “Δεν βρίσκω πολλούς άντρες που μπορώ να μην τους διαχειριστώ εγώ και να με διαχειριστούν εκείνη… Θέλω να βρω κάποιον που να τον νιώσω πιο ισχυρό από εμένα. Αντικειμενικά, επειδή είμαι ένας αρκετά χειριστικός άνθρωπος, θέλω κάποιον που να έχει γερά gudgs… Κάποιοι το έκαναν 100% και ελπίζω να το κάνει και κάποιος άλλος…” .

Δες τα βίντεο που ακολουθούν:

Read More

And More