Η Μαρία Κωνσταντάκη μιλά στο “Μαζί σου” για το πρώτο διαδικτυακό σήριαλ, “Οι Εγκλωβισμένες” [video]

Το μεσημέρι της Κυριακή, η Μαρία Κωνσταντάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας ΣτεφανίδουΜαζί σου το Σαββατοκύριακο” και μίλησε για το πρώτο διαδικτυακό σήριαλ, “Οι Εγκλωβισμένες”, που πρωταγωνιστεί μαζί με την Μαρία Σολωμού, την Σύλβια Δεληκούρα και την Κατερίνα Θεοχάρη σε σενάριο Γιώργου Φειδά. Οι τέσσερις γυναίκες μεταφέρουν στο διαδίκτυο τις αλλαγές που έχει επιφέρει στην καθημερινότητά μας η επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού μέσα από διαλόγους που σίγουρα θα σε κάνουν να γελάσεις.

Η Μαρία Κωνσταντάκη περιέγραψε στην Τατιάνα Στεφανίδου την πλοκή του σήριαλ ενώ αποκάλυψε και πώς το γυρίζουν από τα σπίτια τους. “Βγήκαμε μέσω Instagram την Παρασκευή και χθες Σάββατο βγήκαμε στο Youtube στο κανάλι “Εγκλωβισμένες”. Είναι μια προσπάθεια που κάνουμε να κάνουμε ένα σήριαλ μέσα από το σπίτι μας, που ασχολείται με την καραντίνα, με τέσσερις διαφορετικούς τύπους γυναικών, που βιώνουν την καραντίνα τελείως διαφορετικά.

Ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει πάρα πολύ, έχουμε ακούσει πολύ καλά σχόλια… Φαντάζομαι αυτός ο εγκλεισμός τους κάνε και λίγο πιο γενναιόδωρους, το οποίο εμάς μας βολεύει πολύ! Θέλω να πω ότι αναγνωρίζουν την προσπάθειά μας να βγάλουμε κάτι τέτοιο μέσα από το σπίτι μας με πάρα πολλές τεχνικές δυσκολίες. Για μια σκηνή τριών λεπτών ενδεχομένως χρειαζόμαστε μία ώρα γυρίσματος”, ανέφερε μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός.

Δες το βίντεο:

Οι “Εγκλωβισμένες” ήρθαν για να ομορφύνουν τη ζωή μας μέσα στο σπίτι!

Read More

And More