Η Σάντρα Βουτσά και η Κορίνα Τσοπέη θύματα του 45χρονου δραπέτη! Όλα όσα αποκαλύπτουν στο “Μαζί σου” Video

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με τον 45χρονο δραπέτη των φυλακών Αλικαρνασσού, ο οποίος είχε μια γεμάτη ζωή, καθώς τραγουδούσε σε νυκτερινά κέντρα, γύριζε βίντεο κλιπ και εμφανιζόταν κι ως δημοσιογράφος διεθνούς τηλεοπτικού σταθμού, χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό, παρόλο που υποτίθεται ότι τα τελευταία χρόνια, αναζητείτο από την ΕΛΑΣ. Ο εν λόγω καλλιτέχνης μάλιστα είχε βρεθεί τα τελευταία χρόνια, στο πλευρό ιδιαίτερα επιτυχημένων καλλιτεχνών, οι οποίοι έπεσαν θύματα του, με συνέπεια να του δανείζουν χρήματα… τα οποία φυσικά δεν έδωσε ποτέ πίσω.

Ένα από τα θύματα του 45χρονου άντρα ήταν και η Σάντρα Βουτσά. Η κόρη του ηθοποιού Κώστα Βουτσά μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” και αποκάλυψε με τη σειρά της την περιπέτεια που είχε με τον δραπέτη των φυλακών Αλικαρνασσού. “Πέρσι λίγο πριν το Πάσχα με είχε πάρει ένας κύριος τηλέφωνο – το οποίου το όνομα δεν μπορώ να αποκαλύψω – με ανδρικά ρούχα στον Πειραιά. Σήκωσα το τηλέφωνο και μου είπε ότι είχε έρθει ένας κύριος και ότι εγώ είμαι η μάνατζέρ του και του ζητούσε ρούχα για τα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ. Βάζοντας μια άλλη γυναίκα να προσποιηθεί ότι είμαι εγώ, κατάφερε να αποσπάσει ρούχα αξίας 800 ευρώ. Την τελευταία φορά που πήγε στο μαγαζί με τα ρούχα, πήγε κλαίγοντας στον ιδιοκτήτη ότι του έκλεψαν το πορτοφόλι και του έδωσε και… 100 ευρώ. Μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη…”, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, η Σάντρα στην εκπομπή.

Από την άλλη, ο 45χρονος δραπέτης είχε προσποιηθεί ότι ήταν γιος της Κορίνας Τσοπέη, που είχε αναδειχθεί «Μις Υφήλιος» το 1964 και δεν ήταν λίγες οι φορές που χρησιμοποιούσε το όνομά της για να κάνει… πιο εύκολη τη ζωή του. Η Κορίνα Τσοπέη, η οποία ζει πλέον μόνιμα στο Los Angeles, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και σχολίασε όλα όσα ακούγονται για τον τραγουδιστή-δραπέτη: “Το είχα ακούσει εγώ και μια φορά, πήραν τηλέφωνο και δεν ήμουν στην Ελλάδα, πήραν τηλέφωνο τον αδερφό μου και είπαν “βρήκαμε τον ανιψιό σας” και ο αδερφός μου λέει “ο ανιψιός μου;”. Τώρα μιλάμε πριν 15 χρόνια; Είχε πάει στην Μύκονο και πήγαινε δωρεάν σε κάτι ξενοδοχεία και έλεγε ότι είμαι η μαμά του. Δεν τον έχω δει ποτέ μου. Δεν έχω καμία σχέση με εκείνον. Είναι απαίσιο. Όταν γίνονταν αυτά ήμουν στην Αμερική. Πρέπει να είναι πολύ καλός ηθοποιός”.

Read More

And More