Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαρίας Καρλάκη στο “Μαζί σου”: “Έχω πέσει θύμα κακοποίησης από σύντροφό μου” Video

Η Μαρία Καρλάκη άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” και μίλησε για την τραυματική εμπειρία που βίωσε, στο πλευρό ενός άντρα, με τον οποίο ήταν πολύ ερωτευμένη. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έπεσε θύμα κακοποίησης από πρώην σύντροφό της. Την πρώτη φορά που ο εν λόγω άντρας άσκησε βία πάνω της ήταν για ασήμαντη αφορμή. Εκείνος άρχισε να φωνάζει και να την τραβάει από το μπράτσο… χωρίς λόγο και ουσία.

Η κατάσταση άρχισε να γίνεται χειρότερη μετά από λίγους μήνες, μέχρι μια φορά που μπήκαν σε ένα ασανσέρ και άρχισε να την χτυπάει με κλωτσιές και μπουνιές. Η Μαρία Καρλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και περιέγραψε στην Τατιάνα Στεφανίδου τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε δίπλα σε αυτόν τον άντρα.

“Αυτοί οι άνθρωποι έτσι έχουν μάθει να φέρονται. Θέλουν να σε κάνουν υποχείριο τους, για να σε κάνουν να νιώθεις ότι δεν μπορείς χωρίς αυτούς. Ότι είσαι αδύναμη και πρέπει πάντα να στηρίζεσαι πάνω τους. Όταν καταλάβεις τι άνθρωπος είναι και τον ξεγυμνώσεις, απλά φεύγεις από δίπλα του. Θέλω να μιλήσω και πρέπει να μιλήσω. Για τις γυναίκες που περνούν χειρότερες καταστάσεις. Καλό θα ήταν να καταλάβουν ότι πρέπει να βρουν τη δύναμη μέσα τους και να φύγουν. Στην αρχή της σχέσης, ήταν μια μέρα που μαγείρεψα και πήγα να βάλω ρίγανη. Τότε άρχισε να φωνάζει και να με πιάνει από το μπράτσο “Μα τι κάνεις; Δεν έχεις δοκιμάσει το φαγητό;” Εκεί έπρεπε να καταλάβω ότι κάτι δεν πάει καλά… Η βία έχει στάδια. Αν τον συγχωρέσεις ξεκινά ξανά η χειραγώγηση και ύστερα η σωματική βία. Ένιωθα ότι μπορεί να τον αλλάξω… Ήθελα να του δώσω μια ευκαιρία γιατί υπήρχαν ωραίες στιγμές μέσα στη σχέση. Έχω μάθει να προσπαθώ και όταν χαλάει κάτι να το φτιάχνω. Δυστυχώς δεν αλλάζει ένας τέτοιος άνθρωπος…” σχολίασε χαρακτηριστικά η Μαρία Καρλάκη.

Δες το βίντεο:

Η Μαρία Καρλάκη έστειλε ένα δυνατό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες που βιώνουν παρόμοια κατάσταση.

Read More

And More