Η θεία της 34χρονης Ιωάννας που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στο “Μαζί Σου” [video]

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, με θύμα την 34χρονη Ιωάννα. Σε τρεις γυναίκες με αδύναμο άλλοθι στρέφονται πλέον οι έρευνες της αστυνομίας, προκειμένου να εντοπίσουν το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τη φρικτή επίθεση.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, στον αέρα του “Μαζί Σου” στον ΣΚΑΪ προβλήθηκε η αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής η θεία της 34χρονης Ιωάννας.

“Η Ιωάννα ήταν ένα αγαπητό παιδί, πρόσχαρο, ευγενικό και καλοσυνάτο. Δεν ξέρω τι συνέβη. Εγώ συνέχεια την συμβούλευα γιατί η μητέρα της είναι στο χωριό. Την είχα σαν κόρη μου και την αγαπούσα πάρα πολύ…” , είπε αρκικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: “Δεν μου είχε πει ότι την προβληματίζει κάτι ιδιαίτερα. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες την είδα κάπως και την ρώτησα τη συμβαίνει. Μου είπε ότι όλα ήταν καλά. Τόσο μίσος για την Ιωάννα δεν ξέρω γιατί…” .

“Πριν δύο εβδομάδες δεν ήρθε για δουλειά, για να με βοηθήσει και να μου κάνει παρέα, αλλά δεν την ρώτησα πιο πολλά… Δεν μοιραζόταν μαζί μου πράγματα. Εγώ μερικά πράγματα τα καταλάβαινα. Δεν την ρώτησα ποιο θέματα την απασχολούσε… Με νέα της δουλειά ήταν πολύ ευχαριστημένη. Ήταν πολύ καλά…Ήταν πολύ προσεκτική και δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Κλειστός άνθρωπος μπορεί να ήταν με τους συγγενείς, αλλά με τις φίλες θα έλεγε σίγουρα περισσότερα. Με την κόρη μου δεν έκανε ιδιαίτερη παρέα…”, επεσήμανε η ίδια.

Όσο για το τι της είπε η 34χρονη όταν την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο, αποκάλυψε: “Ανέβηκε μια κοπέλα από τα σκαλιά και μέχρι να αντιδράσω μου έριξε ένα υγρό στο πρόσωπο. Δεν ήξερε ακριβώς τι είναι. Ήθελε να κάνει σε κάποιον κακό. Δεν πρόλαβε να δει ποια ήταν το κορίτσι, όλα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Δεν μου την περιέγραψε, αλλά μου είπε ότι φορούσε μάσκα…” .

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More