Η Τζώρτζια Παναγή στο “Μαζί σου”: Η τοξική σχέση, τα παραπάνω κιλά και το My Style Rocks! Video

Πριν δύο εβδομάδες περίπου, το ταξίδι της Τζώρτζιας Παναγή στο My Style Rocks ολοκληρώθηκε. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αν και ήταν αρκετές φορές προτεινόμενη στο reality μόδας, κατάφερνε σχεδόν πάντα να συνεχίζει στο παιχνίδι. Το μεσημέρι του Σαββάτου, προβλήθηκε μαγνητοσκοπημένη η συνέντευξη της Τζώρτζιας στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”, όπου η Κύπρια δημοσιογράφος μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την τοξική σχέση που είχε με μεγαλύτερό της άντρα αλλά και για τη συμμετοχή της στο My Style Rocks.

Σε ηλικία 25 ετών, η νεαρή Τζώρτζια βρέθηκε σε μια τοξική σχέση: “Πολλές φορές δεν είναι επιλογή, είναι οι συγκυρίες… Η φάση που θα σε πετύχει αυτή η σχέση. Τοξική σχέση είναι το ότι θες άλλα εσύ και άλλα ο σύντροφός σου. Στη δική μου περίπτωση άλλα ήθελα εγώ και άλλα ο άνθρωπος αυτός που συμπορευόμουν τέσσερα χρόνια. Αυτό την καθιστούσε τοξική. Δεν υπήρχε εξέλιξη. Έμεινα τέσσερα χρόνια, γιατί δεν είχα καθαρό μυαλό να το δω απ’ έξω. Είδα τον εαυτό μου να είναι στα πατώματα. Ήταν ένας εκρηκτικός άνθρωπος…”, αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του MSR.

Μάλιστα, μετά τον χωρισμό της, η Τζώρτζια πήρε πάνω από δέκα κιλά! “Χώρισα και ήμουν καλά. Ήμουν καλά και έτρωγα. Έφτασα αρκετά και έχω χάσει. Δεν με ενοχλεί τόσο πολύ”. Όσον αφορά τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, η Τζώρτζια δήλωσε στην Τατιάνα: “Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να επιστρέψω στα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα. Είπα θα το δοκιμάσω. Δεν ήξερα όμως, τι με περιμένει!”

Read More

And More