Η Χριστίνα Παππά στο “Μαζί Σου” – Ο κορονοϊός, το J2US και η κόντρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Καλεσμένη στο “Μαζί Σου” βρέθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Χριστίνα Παππά.

Η γνωστή επιχειρηματίας, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω κορονοϊού.

“Φοβηθήκαμε πάρα πολύ! Περιμέναμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό το πράγματα. Κάναμε απολύμανση σε όλους τους χώρους μας και τεστ στους βασικούς υπαλλήλους μας που δουλεύουν τώρα, επειδή σεβόμαστε τους πελάτες μας… Εγώ έχω κάνει 4-5 φορές αυτό το τεστ και ο γιος μου το ίδιος. Ελπίζω το κράτος να βοηθήσει κι εμάς γιατί δεν θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε. Εύχομαι να βρεθεί μια λύση…” , είπε μεταξύ άλλων.

Ακόμα, η ίδια μίλησε για την συμμετοχή της στο J2US, από το οποίο αποχώρησε πρώτη, την προηγούμενη εβδομάδα. “Είναι πολύ ωραία εμπειρία. Είναι όλα τα παιδιά καταπληκτικά. Εμένα μου λείπει πάρα πολύ όλο αυτό το παρεΐστικο…” , δήλωσε με ειλικρίνεια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν δίστασε να αναφερθεί και στην “κόντρα” της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. “Με την Κωνσταντίνα είχαμε κάτι τελείως προσωπικό. Είπα ότι είναι αφελής με την καλή έννοια. Η αφέλεια δείχνει μια παιδικότητα. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Μου φτιάχνει τη διάθεση να τη βλέπω και μου αρέσει πολύ. Δεν είναι κακό να πεις σε κάποιον ότι έχει αφελής, με την καλή έννοια, ότι έχει μια παιδικότητα… Έχει κάτι πολύ ελκυστικό και όταν την κοιτάς ξεχνιέσαι… Ξεχάστε το, δεν έχω απολύτως τίποτα μαζί της… Δεν κάνουμε παρέα. Εκείνη έχει στο μυαλό της κάτι άλλο, εγώ κάτι άλλο…” , ξεκαθάρισε.

Read More

And More