Ξεσπά στο “Μαζί σου” η 39χρονη χήρα του καρδιολόγου μέσα απ΄τη φυλακή: “Είναι όλα ψέμματα” [video]

Ύστερα από την απόφαση του δικαστηρίου η 39χρονη χήρα, βουλγαρικής καταγωγής, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη ως ηθική αυτουργός στη δολοφονία του συζύγου της και καρδιολόγου στη Σητεία. Η κατηγορούμενη μέσα από τη φυλακή μιλά αποκλειστικά στην εκπομπή “Μαζί σου” και στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Γύγο για την απόφαση του δικαστηρίου, την εξωσυζυγική σχέση με τον 38χρονο, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για τον σύζυγο αλλά και το παιδί της.

“Δεν αισθάνομαι καλά. Ήταν πάρα πολύ άδικη η απόφαση. Εγώ περίμενα την αθώωσή μου και τελικά βρέθηκα με ισόβια για κάτι που δεν έχω κάνει. Ακούστηκαν πολλά ψέμματα και ελπίζω κάποια στιγμή να αποδειχθεί αυτό. Το μόνο που με νοιάζει είναι το παιδί μου. Είναι σε πολύ ψυχολογική κατάσταση”.

Όσον αφορά τις καταθέσεις των μαρτύρων και φίλων του συζύγου της, εκείνη δηλώνει:”Αρκετά ψέμματα είπανε. Ο σύζυγός δεν φοβότανε τίποτα. Κάθε μέρα ο άντρας μου έτρωγε στο σπίτι. Εγώ του μαγείρευα και το μεσημέρι και το βράδυ. Υπήρχαν προβλήματα, όπως και σε κάθε ζευγάρι, όμως προσπαθούσαμε να τα ξεπεράσουμε. Και νομίζω είχαμε φτάσει σε ένα επίπεδο να τα ξεπεράσουμε. Από εκεί και πέρα δεν ήταν τίποτα…κάποια σοβαρά προβλήματα που να φτάσουμε ούτε σε διαζύγιο ούτε να θέλω εγώ τον θάνατο του άντρα μου. Δεν υπήρχε λόγος και όλα αυτά είναι ψέμα που είπανε”.

Η 39χρονη γυναίκα δεν έπαψε στιγμή να αναφέρει ότι το μόνο πράγμα που την ενδιαφέρει είναι το παιδί της. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν ο σύζυγός της ήξερε για την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε με τον 38χρονο κατηγορούμενο, εκείνη αποκάλυψε: “Εμένα δεν μου είχε πει τίποτα. Εάν ήξερε ο σύζυγός μου, πιστεύω θα το είχαμε συζητήσει. Ποτέ δεν είχαμε συζητήσει για διαζύγιο. Εξαιτίας της εξωσυζυγικής σχέσης βρίσκομαι εδώ που βρίσκομαι και έχω χάσει και τον άντρα μου και το παιδί μου”.

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More