Ξέσπασε ο θείος της φοιτήτριας στο «Μαζί σου»: « Λένε ψέματα οι κατηγορούμενοι! Η Ελένη δεν πήγε με την θέλησή της μαζί τους»

Συνεχίζουν να σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για  την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, με την κοινή γνώμη να μένει συγκλονισμένη. Μετά την κατάθεση κατ’ αντιπαράσταση των δυο κατηγορούμενων: του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού ήρθε στο φως της δημοσιότητας η αποκάλυψη πως βρέθηκαν αποτυπώματα και DNA του Αλβανού στο «φονικό» σίδερο και η έρευνες φυσικά συνεχίζονται.

Εν μέσω όμως, των τελευταίων εξελίξεων, ο θείος της άτυχης κοπέλας ξέσπασε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ  «Μαζί σου» και στην Τατιάνα Στεφανίδου αποκαλύπτοντας:  «Λένε ψέματα οι κατηγορούμενοι!  Η Ελένη δεν πήγε με την θέλησή της μαζί τους. Τους αντιστάθηκε».

«Δεν πιστεύω ούτε 1% αυτών που καταθέτουν αυτά τα δυο άτομα. Θα μπορούσαν να πουν την αλήθεια, ότι ο σατανάς τους έβαλε και σκότωσαν την Ελένη», ανέφερε αρχικά ο θειος της άτυχης κοπέλας και συνέχισε: «Δεν αποκαλύπτουν τι έγινε. Τα χέρια της Ελένης είχαν μελανιές από τους καρπούς ως τα μπράτσα. Στο λαιμό της είχε δαχτυλιές για πνίξιμο και κάτω από το σαγόνι είχε ένα σημάδι πίεσης από μαχαίρι… Δεν σκοτώνεις έναν άνθρωπο επειδή πήγε με τη θέλησή του να περάσει καλά. Η Ελένη πάλεψε. Ας πουν την αλήθεια».

Ο κ. Παναγιώτης, μάλιστα μίλησε και για τον καταγγελλόμενο βιασμό της ανιψιάς του από τρία άτομα.

 

 

Read More

And More