Μαρτυρία – σοκ στο “Μαζί σου” – “Ήμουν στον ξυλοδαρμό του 19χρονου Αλβανού”! ΒΙΝΤΕΟ

Δεν σταματούν οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Μετά την απολογία του 19χρονου κατηγορούμενου, ήρθε στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο με τον ξυλοδαρμό του μέσα στις φυλακές Αυλώνα. Το video που κυκλοφορεί από το πρωί τραβήχτηκε από τους ίδιους τους κρατούμενους.

Μιλώντας στην εκπομπή “Μαζί σου” και την Τατιάνα Στεφανίδου, ο ένας από τους κρατούμενους που ήταν “παρών” στον άγριο ξυλοδαρμό αποκάλυψε πως η πόρτα στο χώρο που βρισκόταν ο 19χρονος ήταν ανοιχτή και πως στο περιστατικό συμμετείχαν επτά κρατούμενοι, οι οποίοι μάλιστα ήταν και οπλισμένοι με μαχαίρια και σίδερα.

“Δεν παραβιάστηκε καμιά πόρτα. Η πόρτα ανοίγει για το πρωινό, το μεσημεριανό, το βραδινό, τα φάρμακα. Γιατί πρέπει κάποιος να φταίει που άνοιξε η πόρτα, όταν αυτός ο άνθρωπος κατηγορείται πως πήρε μια ζωή”, ανέφερε ο κρατούμενος που συμμετείχε στο περιστατικό και συμπλήρωσε: “Ήμασταν επτά άτομα, αλλά δεν συμμετείχαν όλοι”.

“Ο ξυλοδαρμός έγινε την ώρα του φαγητού σε παράτημα των φυλακών. Βγήκαν επτά μαχαίρια. Η φυλακή είναι γεμάτη σίδερα και μαχαίρια”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δες το video του Μαζί σου:

Read More

And More