Μαζί σου Σαββατοκύριακο: Ο Ετεοκλής Παύλου μιλά για τη γέννηση της κόρης του και την Ελένη Χατζίδου και συγκινεί! Video

Πριν τρεις εβδομάδες περίπου, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βίωσαν την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι και κατάλαβαν τι σημαίνει πραγματική ευτυχία. Ο πρωταθλητής του κανόε καγιάκ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μαζί σου Σαββατοκύριακο και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη γέννηση της κορούλας του – η οποία θα πάρει το όνομα Μελίτα Δήμητρα – αλλά και για τη σχέση του με τη γυναίκα της ζωής του και αγαπημένη τραγουδίστρια, Ελένη Χατζίδου.

“Η ζωή δεν περιμένει κανέναν. Πρέπει να την κυνηγήσεις εσύ” δήλωσε όταν κάθισε στο καναπέ της εκπομπής, δείχνοντας το μεγαλείο ψυχής που κουβαλά. Μιλώντας για τη γέννηση της μικρής, είπε: “Όταν περιμένεις έξω και δεν ξέρεις τι γίνεται έχεις μεγαλύτερο άγχος. Μέσα ήξερα ότι θα κρατάω το χέρι της γυναίκας μου. Δεν μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα, να βοηθήσω, αρκούσε να της κρατάω το χέρι της, να είμαι εκεί, να βρίσκομαι στο πλευρό της. Είναι πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Αξίζει να το ζήσεις. Το γεγονός ότι είμαι πατέρας και έπιασα το παιδί μου στην αγκαλιά μου, πέρα του ότι είναι ο καρπός του έρωτα μου με τη γυναίκα μου και είναι ότι πιο όμορφο έχει έρθει στο σπίτι μας, υπάρχει και ένα άλλο κομμάτι… το να μπορέσεις να μεγαλώσεις ένα παιδί, είναι ένα δώρο που έχουμε όλοι μας που συνεισφέρεις εσύ… πλάθεις αυτόν τον άνθρωπο. Εσύ είσαι υπεύθυνος για την ανάπτυξή του. Κοινωνικά είναι κάτι τρομερά μεγάλο. Η ευτυχία που έρχεται στο σπίτι είναι μοναδική” περιέγραψε στην Τατιάνα.

Όσον αφορά τη γνωριμία τους, ο Ετεοκλής Παύλου αποκάλυψε: “Εγώ είμαι γυμναστής. Ασκώ το επάγγελμα του personal training. Είχαμε έναν κοινό γνωστό, τον είχα αναλάβει και μας έφερε σε επαφή. Γνωριστήκαμε, ήρθε στο χώρο που έκανα τις προπονήσεις. Πρώτη φορά βέβαια την είχα δει στο γυμναστήριο. Είχαμε κοιταχτεί αλλά δεν είχαμε μιλήσει ποτέ. Ο κοινός μας φίλος, όμως της είπε να ξεκινήσει μαζί μου. Όταν την είδα ξανά δεν το πίστευα. Η γυναίκα που είδα μια μέρα πριν, ήρθε να με γνωρίσει”.

Read More

And More