“Μαζί σου”: Σοκάρει η καταγγελία της μητέρας! -Το βίντεο με τον σύζυγό της να παρενοχλεί την ανήλικη κόρη της! Video

Αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της βρέθηκε 42χρονη μητέρα, όταν είδε τις εικόνες που κατέγραψε η κρυφή κάμερα που είχε τοποθετήσει στο σαλόνι του σπιτιού της. Όπως υποστηρίζει η ίδια, αντίκρισε τον σύζυγό της να έχει την 16χρονη με νοητική στέρηση κόρη της, την οποία είχε αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο, στα πόδια του, να προσπαθεί να την φιλήσει… Φυσικά, η μητέρα κατήγγειλε τον άντρα της στην αστυνομία για ασέλγεια εις βάρος της κορούλας της. Σύμφωνα με την εκπομπή “Μαζί σου”, η εργοθεραπεύτρια του κοριτσιού φέρεται να είπε στην μάνα πως ο θετός πατέρας προσπάθησε να φιλήσει την μικρή, με συνέπεια να βάλει κάμερες στο σπίτι της και να διαπιστώσει μόνη της αν κάτι τέτοιο αληθεύει ή όχι. Μέχρι που στις 29 Μαΐου είδε αυτό που δεν ήθελε να δει…

Η αστυνομία που βρέθηκε στο σπίτι μετά την καταγγελία του συμβάντος βρήκε επίσης μαχαίρια και έναν σουγιά που άνηκαν στον 42χρονο άντρα και έτσι εκτός από τις κατηγορίες για ασέλγεια, εκείνος διώχθηκε και για παράνομη οπλοκατοχή. Ο σύζυγος της κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ το παιδί σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι ασφαλές και σε καλή κατάσταση. Μάλιστα, ο 42χρονος θετός πατέρας αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως το παιδί, λόγω του νοητικού προβλήματός του, συνηθίζει να λέει ψέματα.

“Ο 42χρονος πατριός, υποστήριξε ότι δεν έχει κάνει τίποτα στην θετή του κόρη από όσα αναφέρει η σύζυγός του. Δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο σε ένα παιδί. Η θετή του κόρη τον τελευταίο καιρό τον ρωτούσε πώς θα βρει αγόρι. Ο ίδιος δεν άπλωσε ποτέ χέρι πάνω της, εκτός από μία πατρική αγκαλιά. Της εξηγούσε με ωραίο τρόπο ότι είναι ακόμα μικρή για να βρει αγόρι και πως πρέπει να μεγαλώσει για κάτι τέτοιο. Το κορίτσι έχει γενικά την τάση να λέει ψέμματα και πριν από λίγο καιρό είχε πει στην αδερφή της ότι ο 42χρονος την φίλησε στο στόμα, γεγονός το οποίο δεν έγινε ποτέ”, υποστηρίζει η πλευρά του πατέρα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Η μικρή κοινωνία της Χαλκίδας έχει πάθει σοκ με το άκουσμα της είδησης…

Read More

And More