“Μαζί σου”: Συγκλονίζει από το νοσοκομείο η 53χρονη που έπεσε θύμα τροχαίου στην Πατησίων! Video

Σοκαρισμένη όλη η Ελλάδα από το σφοδρό τροχαίο συνέβη το πρωί της Πέμπτης, με θύματα δύο γυναίκες. Το αυτοκίνητο που σύμφωνα με μαρτυρίες έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, χτύπησε τις δυο άτυχες γυναίκες (ηλικίας 53 και 60 ετών) και τις πέταξε στο αντίθετο ρεύμα της Πατησίων. Η Σοφία Ρουπακιά νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με πολλαπλά κατάγματα και παρά την ατυχία της και τους τραυματισμούς της πρόκειται να γίνει καλά.

Η 53χρονη Σοφία Ρουπακιά μάλιστα είναι κάτοικος Αγγλίας και είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές. Το απόγευμα της Παρασκευής είχε προγραμματισμένη πτήση για να επιστρέψει στο Λονδίνο, ωστόσο η μοίρα είχε άλλα σχέδια… Μια μέρα πριν και καθώς έκανε τη βόλτα της στην Πατησίων τραυματίστηκε σοβαρά. Η ίδια θέλησε να μιλήσει στην εκπομπή “Μαζί σου” μέσα από το νοσοκομείο, δείχνοντας στην κάμερα τους σοβαρούς τραυματισμούς της.

“Δεν ξέρω τι συνέβη εχθές το πρωί. Έχω απώλεια μνήμης. Είχα βγει έξω να πάω μια βόλτα γιατί έφευγα την επόμενη μέρα για Αγγλία και μετά ξύπνησα στο νοσοκομείο με πόνους και προβλήματα”, δήλωσε μεταξύ άλλων, η κα Σοφία στον ρεπόρτερ της εκπομπής του ΣΚΑΪ.  Να σημειώσουμε πως η άλλη γυναίκα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική, φέροντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με τους γιατρούς να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κρατηθεί στη ζωή.

Δες το βίντεο:

Όπως αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εκπομπή “Μαζί σου”, η κα Ρουπακιά ζει τα τελευταία 30 χρόνια στο Λονδίνο και ήταν μέλος Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, όπου βοηθάει τους πρόσφυγες.

Read More

And More