«Μαζί σου»: Τι υποστηρίζουν οι δικηγόροι του επιχειρηματία που κατηγορείται ότι βίασε τη σύντροφό του και γνωστό μοντέλο – Video

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες δύο μέρες στην ελληνική showbiz, μετά την αποκάλυψη ότι γνωστό μοντέλο με καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό κατήγγειλε τον επιχειρηματία σύντροφό της για βιασμό. Οι δικηγόροι του επιχειρηματία υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει αδίκημα και πως ό,τι έγινε συνέβη με τη συναίνεση και των δύο ατόμων.

Η κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου» βρέθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων και κατέγραψε τις δηλώσεις του δικηγόρου του επιχειρηματία. Ο Θάνος Πλεύρης ανέφερε, μεταξύ άλλων:  “Θα πάμε στον εισαγγελέα να υποβάλλουμε ένα αίτημα, να μπορέσουμε να έχουμε πρόσβαση τουλάχιστον στην καταγγελία που έχει γίνει, με σκοπό ο εντολέας μας να προασπιστεί τα δικαιώματά του και να απαντήσει και να κινηθεί νομικά. Δεν έχουμε δικαίωμα ακόμη στα έγγραφα. Λόγω της έκτασης που έχει πάρει η υπόθεση, ο εντολέας μας θέλει να φτάσουμε γρήγορα στο τέλος, γιατί για εκείνον είναι μια κηλίδα αυτό, διότι συκοφαντείται… Θα επαναδιατυπωθεί το αίτημά μας και στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να αξιολογηθεί από την εισαγγελική αρχή αν μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στον φάκελο της συγκεκριμένης δικογραφίας”.

“Δεν υπάρχει κανένα απολύτως αδίκημα. Βρισκόντουσαν σε σχέση και μέσα από μία σχέση έγινε με τη συναίνεση και των δύο. Σέβομαι απόλυτα την οποιαδήποτε γυναίκα και όταν υπάρχει καταγγελία τέτοια πρέπει να διερευνάται κι ακόμη και κάποιος να είναι σε σχέση μπορεί να έχει παρανομήσει και να τιμωρηθεί. Όμως στην παρούσα κατάσταση, δεν υπάρχει ούτε κατά φαντασία αδίκημα. Ο εντολέας μας έχει πέσει από τα σύννεφα που βρέθηκε μπλεγμένος σε αυτή τη καταγγελία. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”.

Δες όλα όσα είπε στο βίντεο:

Read More

And More