My Style Rocks: Η διαγωνιζόμενη που αποχώρησε χθες στο “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”! Video

Στη δεκαετία του 1920, την εποχή της τζαζ, της τέχνης και της υπερβολής μας μετέφεραν οι διαγωνιζόμενες του Μy style Rocks, εμπνευσμένες από το μυθιστόρημα «The Great Gatsby» στο πρώτο Gala του show μόδας! Νικήτρια στην πρώτη εβδομάδα αναδείχθηκε η Αμίνα Χακίμ και κέρδισε 2.500 ευρώ. Δυστυχώς, όμως, στο χθεσινό Gala υπήρξε και η πρώτη αποχώρηση. Η Βασιλική Σουλάνη συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία από τις παίκτριες και την κριτική επιτροπή και αποχώρησε από το My Style Rocks!

Από μικρή της άρεσε να ντύνεται ιδιαίτερα και θυμάται να λέει από παιδί ότι θέλει να γίνει σχεδιάστρια μόδας. Αν και στο σχολείο άκουγε πολλά αρνητικά σχόλια για το εκκεντρικό της στυλ εκείνη δεν πτοήθηκε ποτέ! Η Βασιλική Σουλάνη βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την εμπειρία της στο show μόδας του ΣΚΑΪ.

“Ήταν πολύ σκληροί μαζί μου. Εντάξει σίγουρα κάτι είδαν και για αυτό το είπαν. Υπήρξαν μέρες που δεν τους άρεσε τίποτα. Όσα και αν έχεις περάσει, όπως και να το κάνουμε, όταν κάθεσαι μπροστά από τρεις ανθρώπους από τον χώρο της μόδας και σου καταρρίπτουν όλη τη σκέψη πίσω από το styling που έχεις κάνει, είναι λίγο επώδυνο”, ανέφερε αρχικά η Βασιλική.

“Πήγα κυρίως για το styling και δεν με ενδιέφερε να ξεχωρίσω για την προσωπικότητά μου. Την πάτησα, δεν πειράζει. Όσοι ξέρουν ποια είμαι, ξέρουν και αυτό με ενδιαφέρει πιο πολύ”, δήλωσε η παίκτρια που αποχώρησε από το My Style Rocks.

Read More

And More