Ναστάζια Μητροπούλου: Συγκλονίζει στο «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» για τον ξυλοδαρμό της από τον πρώην της - Video

Ναστάζια Μητροπούλου: Συγκλονίζει στο «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» για τον ξυλοδαρμό της από τον πρώην της – Video | tlife.gr

Η Ναστάζια Μητροπούλου, η οποία έγινε ευρέως γνωστή ως ένα από τα «κορίτσια» του Θέμου Αναστασιάδη, έχει ισχυριστεί πως έπεσε θύμα κακοποίησης από τον σύντροφό της. Για πρώτη φορά, το γνωστό μοντέλο «λύνει» τη σιωπή της και μιλάει στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» για την κακοποίηση που υπέστη, όπως καταγγέλλει η ίδια, από τον πρώην αγαπημένο της, ραγίζοντας καρδιές με την εξομολόγησή της.

«Ήταν πάρα πολύ άσχημο αυτό που μου έκανε. Όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά. Τον παρακάλεσα να σταματήσει να με παρενοχλεί… Μου έκανε τη ζωή κόλαση», περιγράφει στην εκπομπή του ΣΚΑΪ. Το όμορφο μοντέλο, το οποίο έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, περιέγραψε πως βίωσε την κακοποίηση από τον πρώην σύντροφό της, τον περασμένο Ιούνιο. «Έχω φάει μπουνιές στο κεφάλι… Δεν το είπα πουθενά όμως αυτό. Με έχει κλωτσήσει στη μέση, πολύ άσχημα, πάρα πολύ άσχημα. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Η τελευταία φορά ήταν η χειρότερη. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τον πόνο. Παντού είχα μελανιές. Νόμιζα ότι θα πεθάνω» αναφέρει χαρακτηριστικά, με βουρκωμένα μάτια.

Δες όλα όσα εξομολογήθηκε:

READ more