Νατάσα Λιβάνη: Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας της αστρολόγου – Τι λέει ο γιος της στο “Μαζί σου” [video]

Την Άνοιξη του 2013, ένα καβγάς στάθηκε η αφορμή για να εκτυλιχτεί μία τραγωδία στην Κηφισιά. Ένας 43χρονος άντρας, υπό την επήρεια αλκοόλ, παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητο την 55χρονη σύντροφό του και γνωστή αστρολόγο Νατάσα Λιβάνη. Μάλιστα, η 55χρονη γυναίκα κάλεσε τον γιο της για βοήθεια, αλλά όταν ο 27χρονος έφτασε στο σημείο εντόπισε τη μητέρα του νεκρή. Ο 43χρονος σύντροφός της αστρολόγου κατηγορήθηκε για την δολοφονία της, ωστόσο, έναν χρόνο μετά αθωώθηκε πρωτοδίκως, λόγω αμφιβολιών, καθώς στο αίμα του είχε βρεθεί μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, μέσα την εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου αποκαλύφθηκε πώς υπάρχει μια ανατροπή στην πολύκροτη υπόθεση θανάτου της Νατάσας Λιβάνη. Ο 49χρονος σήμερα άντρας καταδικάστηκε από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας σε ποινή κάθειρξης 15 ετών, ανατρέποντας την αθωωτική απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου.

Ακόμα, στον αέρα προβλήθηκαν όλα όσα είχε καταθέσει ο κατηγορούμενος για εκείνη τη μοιραία ημέρα, ενώ στην κάμερα της εκπομπής μίλησε αποκλειστικά ο γιος της άτυχης αστρολόγου. “Χαίρομαι που δικαιώθηκε η μνήμη της μητέρας μου επιτέλους. Ήταν μια χρόνια μάχη, επίπονη… Ευχαριστώ τη δικαιοσύνη για την απόφαση αυτή… Ταλαιπωρήθηκα πολύ, όμως χαίρομαι που ο κόπος μου δεν πήγε χαμένος και ο άνθρωπος αυτός πήρα ότι του αξίζει…”, είπε φανερά συγκινημένος.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More