Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του κυνηγού - Η 46χρονη που έκανε κουμπάρο βασικό μάρτυρα πριν συλληφθεί! Video ντοκουμέντο

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του κυνηγού – Η 46χρονη που έκανε κουμπάρο βασικό μάρτυρα πριν συλληφθεί! Video ντοκουμέντο | tlife.gr

Δεν έχουν τέλος η αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 55χρονου Γερμανού κυνηγού που έχασε τη ζωή του πριν από μερικούς μήνες στην Αρκίτσα. Για την υπόθεση, κατηγορούνται η πρώην σύντροφος του και ο εραστής της. Η πρώην σύντροφος του Γερμανού κυνηγού, μάλιστα, φέρεται να είναι η ηθική αυτουργός του εγκλήματος, το οποίο φαίνεται να είχε οικονομικό κίνητρο.

Στα νέα στοιχεία που παρουσιάζει η εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ με την Τατιάνα Στεφανίδου, η 46χρονη κατηγορούμενη, λίγο πριν τη σύλληψή της έγινε κουμπάρα στο παιδί του βασικού μάρτυρα της υπόθεσης. Στη βάφτιση, μάλιστα, πήγε συνοδευόμενη από τον συγκατηγορούμενό της -που φέρεται να είναι και εραστής της- και όχι από τον νόμιμο σύζυγό της (τον άντρα δηλαδή που παντρεύτηκε μετά το χωρισμό της με τον Γερμανό κυνηγό). Μάλιστα, η εκπομπή εξασφάλισε video ντοκουμέντο με το γλέντι από τα βαφτίσια.

Ποιος ήταν όμως ο άντρας που του βάφτισε το παιδί; Πρόκειται για έναν εργάτη, που την μέρα του δολοφονήθηκε ο Γερμανός κυνηγός είχε συναντηθεί με την κατηγορούμενη και τον συγκατηγορούμενό της σε ένα κτήμα, όπου γίνονταν εργασίες για να φτιαχτεί ένα υπόστεγο. Όταν λοιπόν, αυτός ο εργάτης κλήθηκε να καταθέσει αν είχε δει τους δυο φερόμενους ως δράστες τη μέρα του φονικού, εκείνος έδωσε θετική απάντηση και αποκάλυψε πως η γυναίκα έφυγε στις 3 το μεσημέρι από το χώρο των εργασιών και όχι στη μία και μισή, όπως είχε δηλώσει εκείνη. Με αυτόν τον τρόπο άφησε κενά στο άλλοθί της, μιας και εκείνη έλεγε πως έφυγε νωρίτερα για να βρεθεί στο σπίτι φίλης της στην Αταλάντη.

Δες το Video της εκπομπής «Μαζί σου»:

READ more