Νέα στοιχεία στο “Μαζί σου” για τον εντοπισμό του οδηγού της Corvette που παρέσυρε τον 25χρονο

Τον ιδιοκτήτη της Corvette, που παρέσυρε 25χρονο μοτοσικλετιστή στη Γλυφάδα, φέρονται να έχουν εντοπίσει οι Αρχές. Ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου παρέσυρε και εγκατέλειψε 25χρονο μοτοσικλετιστή, που υπέκυψε στα τραύματα του. Τώρα, εξετάζονται μαρτυρίες που αναφέρουν πως η Corvette έκανε σφήνες, ενώ την ακολουθούσε άλλο ένα αυτοκίνητο.
Επιπλέον, υπάρχει μία μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία -αμέσως μετά τη σύγκρουση και την παράσυρση του 25χρονου- ο οδηγός του πολυτελούς οχήματος και μία νεαρή γυναίκα, επιβιβάστηκαν σε άλλο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Δες το ρεπορτάζ της εκπομπής “Μαζί σου”

Το χρονικό

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης (19.02.2020) λίγο μετά τη 01:30 στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 59 στη Γλυφάδα, όταν το όχημα ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω σε δύο άλλα οχήματα και μια μοτοσικλέτα.
Από την σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ο 25χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας, ωστόσο ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου συνέχισε την εγκληματική του συμπεριφορά. Κι αυτό, γιατί, αντί να ενδιαφερθεί για τον άνθρωπο που μόλις χτύπησε, παράτησε το αυτοκίνητο στο σημείο και εξαφανίστηκε.

Πηγή Νewsit

Read More

And More